17 Haziran 2020 Çarşamba

Ahmet Şık ve Cüneyt Özdemir’in ‘sinsi’ kavgası

Ekran ambargolu HDP’lileri arayarak programına davet ettiğini fakat reddedildiğini söyleyen Cüneyt Özdemir’in kahkahalı videosu, eski HDP’li Ahmet Şık’la sert atışmaya neden oldu.

BOLD – HaberTürk ekranlarında hukukçu Salim Şen’in başlattığı HDP’lilere uygulanan ekran ambargosu tartışması, gazeteciler Cüneyt Özdemir ve eski HDP’li, İstanbul Milletvekili Ahmet Şık’ın atışmasına neden oldu.

‘ŞU SİNSİLİK…’

Yayınladığı bir videoda kanalların HDP’li isimleri ekrana çıkarmamasına tepki gösteren Özdemir, kanalına çıkarmak için aradığı 4 HDP’li isimden ret cevabı aldığını söyleyerek kahkaha attı. Bu sefer de meşgul oldukları için programına katılmayan HDP’lileri eleştiren Özdemir’e, eski HDP’li Ahmet Şık’tan tepki geldi. Özdemir’in kahkahasına sosyal medya hesabından sert bir eleştiri yazan Şık, ”Ana akım medya artıklarının kahkahasında kendini ele veren şu sinsilik Türkiye’deki medya düzeninin özeti” ifadelerini kullandı.

‘EKMEK ÇIKMAZ SANA’

Ahmet Şık’ın paylaşımı, ikilinin sosyal medya atışmasına döndü. Şık’ın mesajına Özdemir’den cevap gecikmedi. Ahmet Şık’ın HDP’den seçilipi istifa etmesini eleştiren Özdemir, ”Ah canım ya HDP’den seçil, istifa et ve hala duyar kas… Zor işin tabii… ( Buradan ekmek çıkmaz ama artık sana. ) Bence yeni mağduriyetler bulmalısın kendine..” dedi.

YİNE DE SOYTARILIĞA KABUL EDİLMİYOR

Özdemir’in suçlamalarına Ahmet Şık aynı sertlikte cevap verdi. Şık paylaşımında, ”Soytarılığı da sinsiliğiyle yarışıyor ama yine de malum saraya, diğer soytarıların yanına kabul edilemiyor” diye konuştu. Tartışma sosyal medyada da gündem oldu.

“Rizeliyim, açım, sonuna kadar Cumhurbaşkanının ve AKP’nin arkasındayım”

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder