20 Haziran 2020 Cumartesi

Justice League Zack Snider versiyonundan tadımlık paylaşım

Ünlü yönetmen Zack Snyder, orijinali beklentileri karşılamayan Justice League’in önümüzdeki yıl HBO Max’te yayınlanacak The Snyder Cut versiyonundan kısa bir klip paylaştı.

BOLD– DC Evreninin Süpermen, Wonder Woman, Batman, Aquaman, Flash gibi sevilen karakterlerini bir araya getiren 2017 tarihli Justice League filminin, Zack Snyder tarafından çekilen versiyonu çok karanlık ve kaotik bulunduğu için rafa kaldırılmış ve filmin büyük kısmı Josh Whedon tarafından yeniden çekilmişti.


ÇOK FARKLI BİR JUSTICE LEAGUE İZLEYECEĞİZ

Zack Snyder’ın kendi çektiği filmin ancak dörtte birinin sinemalarda gösterime giren yapımda kullanıldığı söylemesi HBO’da yayınlanacak versiyona yönelik beklentiyi şimdiden iyice yükseltti. Snyder Cut versiyonunun yaklaşık 4 saat uzunluğunda olduğu da gelen bilgiler arasında. HBO bu yüzden filmi 6 bölümlük bir mini dizi olarak yayınlamayı da seçenekler arasında tutuyor.

Snyder’ın resmi twitter hesabından yaptığı kısa paylaşım Wonder Woman karakterinin sinemalarda izlemediğimiz bir sahnesiyle açılıyor ve görüntünün sonunda Dark Side’ın ilkel dönemlerine ait bir sahne yer alıyor.

HBO tarafından yayınlanacak versiyon için Snyder ve ekibinin şu sıralar çalışmakta olduğu da gelen bilgiler arasında. Yeni bir kurgu ve montaj aşamasından geçecek film için 50 milyon dolarlık çalışma yapılacak.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder