18 Haziran 2020 Perşembe

Soylu’dan AKP’li vekilin eşinin inanılmaz yükselişini yazan gazeteciye: ‘Namusuzluktur’

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sözcü gazetesindeki Saygı Öztürk imzalı ‘Trabzon böyle yükseliş görmedi’ haberine sosyal medya hesabından hakaret içeren paylaşımla cevap verdi.

BOLD- Sözcü yazarı Saygı Öztürk bugünkü yazısında, AKP Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nun eşi Ali Ayvazoğlu’nun hızlı yükselişini kaleme aldı. ‘Trabzon böyle yükseliş görmedi’ adlı yazısında Öztürk , Trabzon belediyesinde işçi kadrosunda bulunan Ali Ayvazoğlu, Bahar Ayvazoğlu ile evlendikten kısa bir süre sonra, önce Özel Kalem Müdürlüğüne, daha sonra da Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne kadar yükseldiğini yazdı.

USTA GAZETECİ SAYGI ÖZTÜRK’E TEPKİ

Öztürk yazısında ayrıca, Bahar Ayvazoğlu ile tanıştığı yıllarda evli olan Ali Ayvazoğlu’nun eşinden ayrılarak AKP’li milletvekili ile evlendiği bilgisini de aktardı. Bu ifadeler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu kızdırdı. Sosyal medya hesabından Öztürk’ün yazısına tepki gösteren Soylu, ‘Namusuzluk ifadesi kullandı.

Soylu paylaşımında Ayvazoğu çiftini tanıdığını belirterek, ”İnsanlık görevimi yapıyorum. Saygı Öztürk’ün bu yazısı namussuzluktur. Bahar Hanım ahlaklı, faziletli bir kadındır. Ali Beye minnettarız. Trabzon turizmini ayağa kaldırdı. Bugünden sonra bu namus düşmanını kim muhatap alırsa, gözümde aynı namussuzluğun ortağıdır, haysiyet celladıdır” ifadelerini kullandı.

Dört maaşlı Hamza’ya AKP’den ‘vatan sevgisi’ ile destek

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder