19 Haziran 2020 Cuma

Önce İsmail Küçükkaya şimdi de eski eşi Eda Demirci çıkarttı

Fox TV’nin ekran yüzü İsmail Küçükkaya’nın eski eşi Eda Demirci’ye psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığı haberlerinin ardından taraflar, birbirleri hakkında mahkemeden uzaklaştırma kararı çıkarttı.

BOLD – Görsel sanatlar öğretmeni Eda Demirci, 2 yıllık evlilikleri süresince İsmail Küçükkaya’nın kendisine şiddet uyguladığını iddia etti. Ünlü isim hakkında İstanbul 1. Aile Mahkemesinden 2 aylık uzaklaştırma kararı çıkardı. Demirci’nin avukatı Ahmet Çetinkaya, İsmail Küçükkaya’yı eleştirdi. Sosyal medya ve basında asılsız açıklamalar yaptığını savundu. Çekintaya şöyle konuştu: “Taraflar arasında gerçekleştirilen anlaşmalı boşanma protokolü gereği müvekkilimiz Eda Demirci’ye düğün takıları karşılığında yapılan (550 bin TL) ödeme ön plana çıkarılarak deyim yerindeyse şiddete değer biçilmeye çalışılıyor.”

Hürriyet’in haberine göre avukat Çetinkaya, Küçükkaya’nın, şu an Samsun’da yaşayan eski eşinin basına verdiği demeçlerin ardından bazı yakınları ile iletişime geçtiğini aktardı ve şunları dile getirdi: “Küçükkaya, eski eşi Demirci’nin yakınlarına şiddet mağduriyetine ilişkin açıklamalarına devam etmemesi için telkinde bulunmuş, müvekkilimiz üzerinde psikolojik baskı kurmaya çalışmıştır. Küçükkaya’yı tüm şiddet mağduru kadınlar nezdinde müvekkilimiz Eda Demirci’den özür dilemeye davet ediyoruz.”

İsmail Küçükkaya, eski eşine uyguladığı iddia edilen fiziksel ve psikolojik şiddet iddialarını kesin bir dille yalanlamıştı. Mahkemenin aldığı ‘gizlilik’ kararı nedeniyle bugüne kadar bu konu hakkında detaylı bir açıklama yapmadığını belirten Küçükkaya, “Ortada bir şiddet olmadığı için haliyle delil de yok. İddia sahibi iddiasını ispat edebilirse verilecek her türlü cezaya razıyım. Bunlar şahsıma yönelik bir karalama” demişti. Küçükkaya da avukatı Kezban Hatemi aracılığıyla eski eşi Eda Demirci için 4 gün önce İstanbul 1. Aile Mahkemesi’nden 2 aylık uzaklaştırma kararı çıkartmıştı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder