19 Haziran 2020 Cuma

“Muhalifler her gün tehdit, iftira ve hakaretle karşı karşıya kalıyor”

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, muhalif kesimin her gün tehdit, iftira ve hakaretle karşı karşıya kaldığını belirtti. Artan işsizliğe işaretle “Tencere AKP’yi sallıyor. Yakında gidecekler” tespiti yaptı.

BOLD – Küçük esnafın ‘yok olmak’ tehdidi altında bulunduğunu dile getiren İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, artan işsizlikten hareketle AKP iktidarının sona yaklaştığını kaydetti. Sözcü’den Saygı Öztürk’e konuşan ve “Tencere AKP’yi sallıyor. Yakında gidecekler” diyen Akşener, koronavirüs salgını sürecinde il ve ilçeleri gezdiğini izlenimlerini her grup konuşmasında anlattığını ifade etti.

İyi Partinin bu haftaki grup toplantısında Ankara Kahveci Odası Başkanı İsa Güven, esnafın sıkıntılarını anlattı.

SALI GÜNÜ KÜRSÜDE İŞSİZ GENÇ OLACAK

İyi Parti lideri, “Esnafın durumu pek bilinmez, fark edilmez. Kahvehanede en az 2-3, küçük lokantada 6-7 kişi çalışır. Küçük esnaf, aslında çok büyük bir istihdam kaynağıdır” dedi. ‘Memleket Masası’ teklifi ile ülke sorunlarını konuşmak istediklerini ancak AKP ve MHP’nin bunu reddettiğini hatırlatarak “Şimdi de ‘Millet Kürsüsü’ kurduk. Salı günü TBMM’deki grup toplantımızda kürsüde işsiz bir gencimiz olacak. İnsanımız inanılmaz ölçüde fakirleşiyor” şeklinde konuştu.

Mart’ta İyi Parti’den istifa eden Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, AKP’ye katıldı.

SEÇİMİ KAZANAMAYACAKLARINI BİLİYORLAR

Muhaliflerin, kimi çevrelerce her gün tehdit, iftira ve hakaretlere maruz kaldığına dikkat çekerek “Her gün birinin kıyma makinesine atıldığı” yorumu yaptı. AKP’nin Siyasi Partiler Kanunu ile ilgili düzenleme niyetini de ‘kazanamayacaklarını bildikleri’ seçimi ‘Nasıl kazanırız?’ anlayışı şeklinde tanımlayan Akşener, sözlerini şöyle noktaladı: “Yasa’nın değişmesinde sakınca yok. Milletvekili transferini önlemek istiyorlar. Daha yakında parti değiştiren milletvekiline rozet taktılar.”

Midyat’ta HDP’den AKP’ye 3 transfer

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder