18 Kasım 2020 Çarşamba

Ali Koç 14,5 milyon dolar nakit verip Pasifik manzaralı malikane aldı

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Los Angeles’ta 14,5 milyon dolara lüks bir malikane satın aldı. Koç’un nakit ödeme yaptığı malikanede yok yok…

BOLD – İş adamı Ali Koç, ABD’de içinde sinema ve spor salonu da bulunan akıllı malikane satın aldı. Variety dergisinin haberine göre Los Angeles’ın ünlü Birds Caddesi’ndeki malikanenin 19 milyon dolar olduğu ama Koç’a 4.5 milyon dolar indirim yapıldığı aktarıldı. Nakit para ile alındığı belirtilen malikanenin sahibinin meşhur girişimcilerden biri olan ve bir yıl önce hayatını kaybeden Harry Morton olduğu kaydedildi.

Pasifik Okyanusu’nu da gören evin satın alınmasıyla ilgili haberde Ali Koç’un kişisel servetinin Forbes dergisine göre 1 milyar dolar olduğu ancak akrabalarıyla birlikte bu servetin 8 milyar dolara çıktığı belirtildi.

Sokağı gören güvenlik kameralarının bulunduğu belirtilen malikanenin ön kapısında gelmeden önce de yapay bir şelalenin görüldüğü ifade edildi. 836 metrekarelik yaşam alanı olan malikanenin alt katındaki garaj ise altı araç alabiliyor. Malikanenin mutfağının bir tasarımcı tarafından yapılan paslanmaz çelikle kaplı olduğu, ayrıca evin çoğu yerinde camdan kayan kapılar bulunduğu ve bu sayede manzaranın görüldüğü anlatıldı. Eve gelen misafirler için dört ayrı yatak odası bulunurken bu odaların her birinde banyo da bulunuyor ve odalardan biri şehir manzaralı balkona sahip. Ayrıca malikanede gece kulubü stilinde bir bar bulunuyor. Malikanenin dışındaki havuzun yakınında spa alanı da mevcut.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder