18 Kasım 2020 Çarşamba

Kılıçdaroğlu kendisini tehdit eden Alaattin Çakıcı hakkında suç duyurusunda bulundu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya üzerinden kendisini tehdit eden organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

BOLD – Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, CHP liderini tehdit eden Alaattin Çakıcı hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Avukat Çelik, sosyal medya hesabından  “Mafya Bozuntusu’ tanımlamasına muhatap, suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı hakkında; hakaret ve tehdit suçlarından suç duyurusunda bulunduk. Seviyesizliğin hesabını soracağız” dedi.

Avukat Celal Çelik, dilekçesinde “Suç örgütü lideri olarak bilinen şüpheli Alaattin Çakıcı’nın işlediği hakaret ve tehdit suçlarından ötürü hakkında derhal soruşturma başlatılması, sonrasında kamu davası açılmasının sağlanmasını” talep etti. Çelik, Çakıcı’nın hakaret ve silahla tehdit suçundan 5 yıl 8 aya kadar hapis cezası ile cezalandırılmasını istedi.

BAŞKA SİYASİLERLE BENZEŞTİRDİ

Dilekçede, “Şüpheli, şikayet konusu mektubunda Vekil Edeni ‘…fasulye çubuğu ile seni tanıştırırım’, ‘…hayatının en büyük hatasını yaparsın ben yaşarken ölçündeki söylemlerinin dışına çıkarsan seni bakla kazığı ile tanıştırırım’, ‘Onun için sana AKILLI OL!!! diyorum” şeklindeki sözlerle açık bir şekilde tehdit etmiştir. Bu tür seviyesiz hakaret sözlerini siyasilere karşı kullanmayı alışkanlık haline getirdiği görülen ve (siyasilerce) şikayet edilmemekle taşkınlık seviyesi artan şüpheli Alaattin Çakıcı, anlaşılan odur ki geçmişte hakaret ve tehditler savurduğu halde sonradan bir araya geldiği bilinen siyasiler ile Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu benzeştirme hatasına düşmüştür! ” denildi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Yerel Yönetimlerden Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile genel merkezde toplantıda olduğu öğrenildi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN TEHDİT ETTİ

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, dünkü Meclis grup toplantısında Tayyip Erdoğan’ın yargıda reform yapacakları açıklamasını, “Mafya liderlerini, uyuşturucu kaçakçıları serbest bırakıp düşünce suçlularını hapsetmekten vazgeçecek misin?” sözleriyle eleştirmişti. MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye de tepki göstererek, “Çok sık eleştiriyor CHP’yi, ona o görev verilmiş bekçilik yaptığı için” demişti. Alaattin Çakıcı, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı 4 sayfalık mektupta, Kılıçdaroğlu’na “Akıllı ol”, “Vatan hainleri ile Bahçeli’yi bir kefeye koyarsan hayatının hatasını yaparsın” gibi tehdit ve hakaret içerikli ifadeler kullanmıştı.

Meral Akşener: Acı reçeteyi reform diye millete yutturacaklar

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder