21 Kasım 2020 Cumartesi

İbrahim Kalın’dan Çakıcı’ya tepki: Mahkemeler gereğini yapacaktır

Alaattin Çakıcı’nın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit etmesiyle ilgili  Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, “Kimsenin kimseyi bu şekilde tehdit etmesi kabul edilebilir değil. Umarım mahkemeler gereğini yapacaktır” dedi.

BOLD – Organize suç örgütü elebaşı Alaattin Çakıcı’nın sosyal medya hesabından paylaştığı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit ettiği mektuba tepkiler sürüyor. Yapılan tehdidin kabul edilebilir almadığını belirten Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, mahkemelerin gereğini yapacağını kaydetti.

BU ŞEKİLDE TEHDİT KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL

Katıldığı NTV canlı yayınında Çakıcı’nın tehdidi ile ilgili soruya İbrahim Kalın, “Savcılık soruşturma başlattı ve hukuki süreç ilerliyor. Türkiye’de kimsenin kimseyi bu şekilde tehdit etmesi kabul edilebilir değil. O sürecin tamamlanmasını bekleyeceğiz. Umarım hukukun kuralları içerisinde ne gerekiyorsa mahkemeler gereğini yapacaktır. Sn. Bahçeli’nin Çakıcı ile eskiye giden bir dostluğu olması da onun belki bir vefa duygusuyla söylediği bir şey. Hukukun ortaya koyduğu normlarla bir çatışma olmaması gerekir” dedi.

Koronavirüste vefat sayısı 135’e çıktı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder