18 Kasım 2020 Çarşamba

Çakıcı’nın tehditlerine CHP’den cevap: Herkes haddini bilecek

Alaattin Çakıcı’nın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit etmesinin ardından çok sayıda CHP’li isimden tepki geldi. Kılıçdaroğlu’nun tehdit edilmesini milyonların tehdit edilmesi olarak gören CHP’li isimler Çakıcı’yı hadsizlikle suçladı.

BOLD – Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, düşünce suçlularının serbest bırakılmasını isteyip yargıda reform çıkışını eleştiren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu çok sert bir üslupla tehdit etti. Sosyal medya hesabından bir mektup yayınlayan Çakıcı Kılıçdaroğlu’na hitaben “Akıllı ol”, “Vatan hainleri ile Bahçeli’yi bir kefeye koyarsan hayatının hatasını yaparsın”, “kazığa oturturum” gibi ifadelerle seslendi.

ÖZEL: KILIÇDAROĞLU’NU TEHDİT, CUMHURİYETİ TEHDİTTİR

Çakıcı’nın tehditlerine CHP’li isimlerden üst üste tepki geldi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, ”Susurluk’ta deşifre olan mafya-siyaset ilişkisine derin devletin yeniden ihtiyaç duyduğu açık. Biz, bir mafyanın tehditlerine pabuç bırakacak değiliz. CHP’nin Genel Başkanı’nı tehdit etmek, milyonları tehdit etmektir, cumhuriyeti tehdit etmektir. Herkes, haddini bilecek” ifadelerini kullandı.

AĞBABA: MEKTUBUN MUHATABI ERDOĞAN, BAHÇELİ VE SOYLUDUR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, ise “Bu çirkin ve hadsiz mektubun muhatabı Kılıçdaroğlu değil, ülkeyi mafya çiftliğine çeviren Erdoğan, Bahçeli ve Soylu’dur. O adamla(!) ilgili Cumhuriyet Savcıları mutlaka gereğini yapmalıdır” diye tepki gösterdi.

İMAMOĞLU: TÜRKİYE SAFRALARINDAN ARINACAK

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da sosyal medya hesabı üzerinden tepki göstererek “Hak, hukuk ve adaletten şaşmadan, aklın ve bilimin kılavuzluğunda Türkiye 2. yüzyılına safralarından arınmış olarak yürüyecektir. Bu yolda hiçbir tehdide fırsat vermeyeceğimiz görülecektir” ifadesini kullandı.

ERDOĞDU: İŞ BAŞA DÜŞERSE BİZ KENDİMİZİ KORURUZ

Çakıcı için ‘mafya bozuntusu’ diyen CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ise ”Bir mafya bozuntusu CHP Genel Başkanı’nı ağza alınmayacak hakaretlerle tehdit ediyor ve devlet çaresizce izliyorsa devlet çökmüş demektir… Bu tehdit bizden önce Erdoğan ve Soylu’ya yapıldı… İş başa düşerse biz kendimizi koruruz… Devlet çökmüşse kurduğumuz devleti de koruruz” dedi.

İNCE: HUKUK YOK OLURSA ÇETELER KONUŞUR

CHP  ile yollarını ayıran Muharrem İnce ise  ”Organize suç örgütü liderinin Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanına hakaret edip tehdit ettiği bir ülkede yer yerinden oynamalıdır. Devlet çökerse, hukuk yok olursa çeteler konuşur. Buna tepki göstermek demokrasi mücadelesinin gereğidir ve başta ülkeyi yönetenlerin sorumluluğudur” ifadelerini kullandı.

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder