17 Kasım 2020 Salı

Ankara’da karantinadaki Kovid-19 hastalarının yemeği belediyeden

Ankara Büyükşehir Belediyesi karantina altına alınan Kovid-19 hastalarına evinde yemek desteği verecek. Yapılan açıklamaya göre, evinden çıkamayan hastalara 15 gün boyunca sabah kahvaltısı ve akşam yemeği verilecek.

BOLD – Ankara Büyükşehir Başkanı Mansur Yavaş, karantinadaki vatandaşlara yemek desteği sağlayacaklarını açıkladı.

Alınan karar gereği corona virüsü nedeniyle evinde izolasyonda olan ve gıda temininde güçlük çeken tüm vatandaşların 15 günlük karantina sürecinde kahvaltı ve akşam yemeği ihtiyaçları karşılanacak.

ANKARA’DA KARANTİNADAKİ HASTALARA YEMEK

Kararı sosyal medya hesabından duyuran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, “Değerli hemşehrilerim, Covid-19 nedeniyle evde karantinada olan ve gıda temininde zorlanan tüm vatandaşlarımızın kahvaltı ve akşam yemeklerini karşılamaya başlıyoruz. İhtiyaç halinde 0530 010 07 50 numaralı hattımızdan bize ulaşabilirsiniz. Dayanışmayla iyileşeceğiz” dedi.

15 GÜN KAHVALTI VE AKŞAM YEMEĞİ

Yavaş’ın paylaşımında yer verdiği fotoğrafta ise, “Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kovid-19 nedeni ile evinde izolasyonda olan ve gıda temininde güçlük çeken tüm vatandaşlarımızın 15 günlük karantina sürecinde kahvaltı ve akşam yemeği ihtiyaçlarını karşılama hizmetine başlamıştır” ifadeleri yer aldı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder