18 Kasım 2020 Çarşamba

“Erdoğan, Berat Albayrak’ın istifasını sosyal medyadan öğrendi”

Gazeteci İsmail Saymaz, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak’ın Hazine ve Maliye Bakanlığından istifasını sosyal medyadan öğrendiğini öne sürdü. Saymaz, “Bu, bizim devlet tarihimizde bir ilk. Bazılarımız istifayı Cumhurbaşkanından önce gördü” dedi

BOLD – Gazeteci İsmail Saymaz, Berat Albayrak’ın Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan istifasıyla ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

Halk TV’deki Gürkan Hacır’ın sunduğu programda konuşan Saymaz, Tayyip Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak’ın istifasını sosyal medyadan öğrendiğini söyledi. “Cumhurbaşkanı da bizim gibi sosyal medyadan görmüş. Bu, bizim devlet tarihimizde bir ilk. Bazılarımız istifayı Cumhurbaşkanı’ndan önce gördü” dedi.

İstifasının ardından Trabzon’daki baba evine gittiği söylenen Berat Albayrak’ın Antalya’da tatilde olduğunu söyleyen Saymaz, “Berat Albayrak 2 gün önce Antalya’dan İstanbul’a geldi. Tarifeli uçakla gelmiş. Bunu çeşitli yerlerden teyit ettim. Süleyman Soylu önce istifasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bildirmişti. Bildiğim kadarıyla metni de göndermişti. En son da bunu sosyal medyada paylaşmıştı. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından öğrendiğime göre Cumhurbaşkanı da Berat Albayrak’ın istifasını sosyal medyadan görmüş” ifadelerini kullandı.

Kavga büyük: Berat Albayrak’ın istifasını Devlet Bahçeli istedi

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder