17 Kasım 2020 Salı

Kavga büyük: Berat Albayrak’ın istifasını Devlet Bahçeli istedi

Gazeteci Levent Gültekin, Berat Albayrak’ın Hazine ve Maliye Bakanlığından istifasını MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin istediğini öne sürdü. MHP’nin kısa süreli ‘askıda ekmek’ kampanyasıyla Albayrak’ı hedef aldığını savunan Gültekin, “Cumhur İttifakı’nda kavga büyük ve kavganın ayrıntıları birkaç gün içinde ortaya çıkacak” dedi.

BOLD – Gazeteci Levent Gültekin, Halk TV’de yayınlanan programda Berat Albayrak’ın istifasıyla ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

Cumhur İttifakı’nda ciddi bir çatışma olduğunu belirten Gültekin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Berat Albayrak’ın istifasında etkili olduğunu söyledi. MHP’nin kamuoyunda tartışmalara neden olan ‘askıda ekmek’ kampanyasını örnek veren Gültekin “Muhtemelen bir Berat Albayrak yıpratma operasyonu, yani ekonomideki yıkıma dikkat çekmek içindi” ifadesini kullandı.

‘ERDOĞAN, İSTİFA TALEBİNİ KABUL ETMEK ZORUNDA KALDI’

MHP’nin talebi sonucu Albayrak’ın görevden alındığını savunan Gültekin, tek rahatsızlığın ekonomi olmadığını kaydederek, “İktidarını sürdürmek isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP’den gelen Albayrak talebini kabul etmek zorunda kaldı. Bir kaç kaynaktan doğrulattı, Cumhur İttifakı’nda kavga büyük ve kavganın ayrıntıları birkaç gün içinde ortaya çıkacak” dedi.

ERDOĞAN VE BAHÇELİ MARAŞ’A AYRI UÇAKLARDA GİTTİ

Erdoğan’ın son bir haftaki konuşmalarında Cumhur İttifakı vurgusu yapmadığına dikkat çeken Gültekin, “Bunun yanın Devlet Bahçeli ile birlikte Kapalı Maraş’taki piknik programına ait fotoğraflarda Devlet Bahçeli’nin olmaması ve Anadolu Ajansı’nın da kapalı Maraş haberlerinde MHP liderini anmaması dikkat çekiyor. Öte yandan iddiaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli Maraş’a ayrı uçaklarda gitti” şeklinde konuştu.

Erdoğan’a anket şoku: Mansur Yavaş farkı kapattı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder