15 Haziran 2021 Salı

Erdoğan, Sedat Peker’in olduğu kitaba önsöz yazmış

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker ‘Tayyip abi’ dediği Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile ilgili açıklama yapmaktan kaçınıyor. Erdoğan’ın da Sedat Peker’in yer aldığı ‘Zirvedeki Karadenizliler’ isimli kitapta önsöz yazdığı ortaya çıktı.

BOLD – Karar gazetesi yazarı Elif Çakır, Erdoğan’ın övgüyle söz ettiği Karadenizliler içinde Sedat Peker’in de olduğunu yazdı.

Çakır, Karadeniz’in başarılı işadamlarını, siyasetçilerini, müteahhitlerini, sanayicilerini, bürokratlarını tanıtmak amacıyla “Zirvedeki Karadenizliler” başlıklı prestij bir kitabı hazırlandığını aktardı. 193 ismin yer aldığı kitabın Mahir Gülseçgin tarafından yazıldığını vurguladı.

KARADENİZLİ HEMŞERİLERİN TANIMA İHTİYACI

Kitapta Erdoğan’ın kaleme aldığı önsöz de şu ifadeler bulunuyor: “Bugün Türkiye’nin hatta dünyanın her köşesinde, Karadenizli hemşerilerimizin izlerine, seslerine, eserlerine rastlamak mümkündür. Kendi şehirlerinde olduğu gibi, gittikleri her yerde de pratik zekaları, azimleri, gayretleri ve dayanışmalarıyla, takdirle ifade edilen başarılara imza atmışlardır. Ülkemizin önemli müteahhitleri, turizmcileri, sanayicileri, ticaret erbabı, sanatçıları, siyasetçileri, bürokratları, hukukçuları, sporcuları arasında hatırı sayılır oranda Karadenizli veya Karadeniz kökenli kişi vardır. Nerede yaşarsa yaşasın ata ocağını unutmayan Karadenizli hemşerilerimin birbirini tanımaya, bilmeye ihtiyaçları bulunuyor. Bu bakımdan, kendi alanlarında ön plana çıkan isimleri bir araya getiren Zirvedeki Karadenizliler kitabını önemli bir çalışma olarak görüyorum. Kitabın hazırlanmasında emeği geçenleri tebrik ediyorum.”

Erdoğan, Sedat Peker’in olduğu kitaba önsöz yazmış yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder