16 Haziran 2021 Çarşamba

Karamollaoğlu Saray’ın heyecanını deşifre etti: A haber bile gelmiş

Oğuzhan Asiltürk’ün Saadet Partisi’ni AKP’ye bağlama girişimi Milli Görüş camiasını hareketlendirdi. 86 yaşındaki Asiltürk’ün kongre çağrısı üzerine SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu basın toplantısı düzenledi. Karamollaoğlu “A Haber bile gelmiş. Heyecan var herhalde” dedi.

BOLD – Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Asiltürk, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Saray’daki görüşmesinden sonra partisini Cumhur İttifakına dahil etmek için kolları sıvadı. 86 yaşındaki Asiltürk, dün sosyal medyadan kurultay çağrısı yaptı.

PARTİLİLERDEN ALKIŞ

SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, kurultay çağrısına “Asiltürk’ün açıklamaları kendisini bağlar” cevabı verdi. Karamollaoğlu, bugün düzenlediği basın toplantısı öncesinde ise AKP medyasında oluşan heyecanı esprili bir şekilde dile getirdi. Karamollaoğlu’nun “Bugün kalabalıksınız. A Haber bile gelmiş. Heyecan var anlaşılan” sözleri partililerden alkış aldı.

NUMAN KURTULMUŞ VE SÜLEYMAN SOYLU ÖRNEĞİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, benzer parti operasyonunu HAS Parti ve Demokrat Parti’ye yapmıştı. Numan Kurtulmuş ve beraberindekileri AKP’ye transfer eden Erdoğan, HAS Parti’yi siyasi arenadan silmişti. Erdoğan, ardından Demokrat Parti’den Süleyman Soylu’ya AKP rozeti taktı. Kurtulmuş’a bakanlıklar verdikten sonra AKP Genel Başkanvekilliği görevine kadar getirdi. Süleyman Soylu’yu ise AKP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı, Çalışma Bakanlığı ve son olarak İçişleri Bakanlığı koltuğuna oturttu.

Medyanın yüzünü kızartanlar Saray’a göre hâlâ gazeteci

Karamollaoğlu Saray’ın heyecanını deşifre etti: A haber bile gelmiş yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder