16 Haziran 2021 Çarşamba

Galler’i de boş geçen Milliler sokak hayvanlarını aç bıraktı

Bir mama firması Milli Takımın her golüne karşılık sokak hayvanlarına 1 ton mama dağıtma sözünü, 2 maçta hiç gol atamayan Milli Takım yüzünden yerine getiremedi.

BOLD – 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’ndaki ikinci maçında Bakü’de Galler karşısına çıkan A Milli Futbol Takımı 2-0 mağlup oldu.

Bu mağlubiyetle birlikte Milli Takım turnuvada gol atamadığı iki maçta da 0 puan alarak gruptan çıkma şansını zora soktu.

MİLLER VE GÜNEŞ’E AĞIR ELEŞTİRİ

Karşılaşmanın ardından Milli Takım ve teknik direktör Şenol Güneş’e sosyal medya kullanıcılarından ağır eleştiri geldi.

Şenol Güneş’in adı sosyal medyada üst sıralara kadar yükseldi. Güneş hakkında on binlerce paylaşım ve eleştiri yapıldı. En çok eleştirilen konu ise Güneş’in maaşı oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yıllık 3.2 milyon Euro (33 milyon TL) alan Güneş, turnuvanın favori üç takımının teknik direktörlerinin ardından en yüksek maaşı alan dördüncü futbol insanı oldu. Öte yandan Galler Teknik Direktörü Rob Page’in yıllık ücreti 330 bin Euro olması da tepkileri yükseltti.

Rakamlara göre Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw 4.4 milyon Euro, Fransa Milli Takım Teknik Direktörü Diddier Deschamps 4.2 milyon Euro, İspanya Milli Takım Teknik Direktörü Luis Enrique 3.4 milyon Euro alıyor.

Milli Takım’da sert eleştirilerden nasibini aldı. Sosyal medyadaki ‘Bizim çocuklar’ etiketine yapılan yorumlarda oyuncuları tatil havasında turnuvaya geldikleri vurgulandı.

SOKAK HAYVALARI DA MAMASIZ KALDI

Öte yandan bir mama firması turnuva öncesi Milli Takım’ın atacağı her gol için sokak hayvanlarına 1 ton mama dağıtacağını duyurmuştu. İki maçta toplam 5 gol yiyen milliler henüz gol atamadı. Böylece firma sokak hayvanları için hiç mama dağıtamamış oldu. Bir sosyal medya kullanıcısı da “Bari hayvanlara faydanız olsun” diyerek tepkisini dile getirdi.

Galler’i de boş geçen Milliler sokak hayvanlarını aç bıraktı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder