15 Haziran 2021 Salı

Kabak niye Veyisgillerin başına patladı?

Helalleşmek istediği Tayyip Erdoğan’a dolaylı yoldan ulaşmayı hedefleyen Sedat Peker’in taktik değişikliği, kirli ilişkilere aracılık yapan bürokrat, gazeteci ve yargı mensuplarını harcıyor. Özışık kardeşlerden iş insanlarına, İstinaf Mahkeme Başkanı Esat Toklu’dan Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir’e bir çok kişiyi hedefe oturtan Peker’in ifşa ettiği isimlerden gazeteci Veyis Ateş ise günlerdir en çok konuşulan isim. Milyar dolarlık vurgunların baş aktörleri yerine hedef olan Veyis Ateş ve onun gibilere, sıra Erdoğan’a gelene kadar rahat uyku yok.

BOLD – Youtube’da Yaklaşık 2 aydır yayın yapan Sedat Peker’in son videosundan bu yana 10 gün geçti. Her videosunda milyarlarca dolarlık yolsuzluk, karapara, uyuşturucu ve silah kaçakçılığından bahseden Sedat Peker anlattıklarından en çok mağdur olan isimlerin başında Veyis Ateş geliyor.

Sedat Peker’in gündeme getirdiği Veyis Ateş iddialarının yankıları sürüyor. Peker, Süleyman Soylu’yu konuk eden Veyis Ateş’in programda Soylu lehine gazetecileri manipüle ettiğini iddia ederek Veysi Ateş’in ipini çekti.

Peker, Ateş’in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sezgin Baran Korkmaz arasındaki kirli ilişkide aracılık yaptığını söylemişti.

10 MİLYON EURO İSTEMİŞ

Gazete Pencere Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Oğhan, HaberTürk yazarı Sevilay Yılman ile bir telefon görüşmesi yaptığını, bu görüşmede Yılman’ın Veyis Ateş’in Sezgin Baran Korkmaz’dan 10 milyon Euro istediği ve bu pazarlığın ses kaydının bir bölümünü dinlediğini söylediğini aktardı.

İddialarının ardından HaberTürk televizyonu da harekete geçti. Odasını toplayan ve artık ekranlara çıkmayan Veyis Ateş’in kovulduğu iddia ediliyor.

ARACILARA UYKU YOK

Milyarlarca dolarlık vurgunların ortaya döküldüğü yolsuzlukların içinde 10 milyon euroluk rüşvet ile anılan Veyis Ateş’in en çok konuşulan isim olmasına Sedat Peker’in taktik değişikliği neden oldu. Erdoğan’la helalleşmeyi erteleyen Sedat Peker, son videosunda yolsuzluk ve kara paranın baş aktörleri yerine aracı yargı mensupları, gazeteci ve bürokratları ifşa etti. Erdoğan’a dolaylı yoldan ulaşmayı seçen Sedat Peker, son olarak da Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir’i hedef aldı.

Peker son olarak Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir’in geceliği 105 bin TL’yi bulan Paramount Otel’de kaldığını anlattı.

Peker, daha önce de İstinaf Mahkemesi Başkanı Esat Toklu’yu gündeme getirmişti. Peker’in Erdoğan ile helalleşmesine kadar kirli devlet-mafya ilişkine aracılık yapanlara uyku yok gibi.

Sedat Peker yakalansa da kasetleri hazır: Gereken her şeyi herkes öğrenir

Kabak niye Veyisgillerin başına patladı? yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder