17 Haziran 2021 Perşembe

Melih Gökçek muhabirliğinden Cihat Yaycı ile aynı kareye

Beyaz TV’de ‘Uyan Türkiyem’ isimli sabah programını sunan Tahir Sarıkaya, Paramount Otel ‘beleşçilerinden’ çıktı. Ankara’da Melih Gökçek muhabirliğinden hızlı yükselen Sarıkaya, ‘Fetömetre’nin mucidi Cihat Yaycı ile neden aynı karede yer aldı?

BOLD ANALİZ – Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve oğlu Osman Gökçek ile ilişkileri Tahir Sarıkaya’yı hızla yükseltti. 1977 Ankara Şereflikoçhisar doğumlu olan Sarıkaya, İhlas Haber Ajansı’nda muhabirliğe başladı.

MELİH GÖKÇEK’İN MANEVİ EVLADI

Melih Gökçek’in özel muhabiri ve manevi evladı olarak tanınan Sarıkaya, Ankara Büyükşehir Belediyesinin tüm imkanlarından faydalanmasıyla biliniyor. Ankara gazetecileri, Sarıkaya’nın Gökçek dönemine ilişkin her türlü yolsuzluk ve rüşvet iddialarının içinde yer aldığını anlatıyor.

ORHAN GENCEBAY VE CİHAT YAYCI İLE AYNI KAREDE

Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in sahibi olduğu Beyaz TV’de sunuculuk yapan Tahir Sarıkaya, firari Sezgin Baran Korkmaz’ın otelinde konakladığı sırada çekildiği fotoğrafları ortaya çıktı. Sarıkaya’nın emekli Amiral Cihat Yaycı ve sanatçı Orhan Gencebay ile fotoğrafları dolaşıma girdi.

İNTİHAR EDENLERİ KUMAR OYNAMAKLA SUÇLAMIŞTI

Sarıkaya, daha önce de suç örgütü lideri Sedat Peker’in doğum gününü övgü dolu sözlerle kutlamıştı. Yaptığı yayında intihar eden vatandaşları kumar oynamakla suçlayan Sarıkaya, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı savunmuştu. Sarıkaya, ‘İntihar ediyorum, suçlu Erdoğan.’ Oldu bakalım. Sen kumar oyna, sen her şeyi yap ondan sonra ‘zor durumdayım. ‘Bitcoin oyna, zor durumdayım, battım, oh… Bütün suçlu Erdoğan” ifadelerini kullanmıştı.

Melih Gökçek muhabirliğinden Cihat Yaycı ile aynı kareye yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder