19 Haziran 2021 Cumartesi

‘Tayyip abi’ başka sezona kaldı: Sedat Peker videolarına ara verdi

Açıklamalarıyla gündemi alt üst eden organize suç örgütü lideri Sedat Peker, bir süredir video yayınlamamasının nedenini açıkladı. Yüksek güvenlik riski taşıdığını söyleyen Peker, video paylaşımına ara verdiğini söyledi. Basın danışmanı ise Peker’in video yayınlamak için başka ülkeye geçeceğini belirtti. Peker, ‘Tayyip abi’ dediği Erdoğan ile “helalleşmek” için çekeceği videoyu Biden görüşmesi sonrasına ertelediğini söylemişti.

BOLD – Bir süredir video paylaşımı yapmayan Sedat Peker, neden video paylaşmadığını yine Twitter üzerinden attığı mesajla açıkladı. Peker “Yüksek güvenlik riski taşıdığım için video paylaşımı yapamıyorum” dedi.

CİDDİ DERECEDE SUİKAST RİSKİ VARMIŞ

Halk TV’de yayın yapan gazeteci Özlem Gürses’e Twitter’dan yanıt veren Peker, video yayınlarına ara verdiğini açıkladı. Peker, şunları yazdı: “Sayın Özlem Gürses, uluslararası güvenlik protokolü diye bir şey mi ne varmış, yüksek güvenlik riski taşıdığım için video paylaşımı yapamıyorum. Ancak twitter kullanmama şu an için izin veriliyor. Bende söz namus.

Ben bugüne kadar düşmanlarıma bile verdiğim sözü tuttum. Eğer ölmez sağ kalırsak sizle beraber merak eden herkes gerçekleri öğrenecek. Sayın Özlem Gürses Hanım, bulunduğum ülkenin yetkililerinin uyarısı bu yöndeydi. Ben de size bunu söyledim. Şahsımın hayatına yönelik ciddi derecede suikast riski varmış. Durum bundan ibaret. Başarılı programlar dilerim.”

VİDEO YAYINLAMAK İÇİN BAŞKA ÜLKEYE GEÇECEK

Sedat Peker’in basın danışmanı Emre Olur ise yaptığı paylaşımla Sedat Peker’in video yayınlamak için başka ülkeye geçeceğini belirterek, “Birleşik Arap Emirlikleri yetkilileri tarafından Sn. Sedat Peker’e kendisine karşı suikast vb risklerin bulunduğu bilgisi verilmiş. Sn. Peker, bu bilgilerden dolayı video çekimine ara vermiş, önümüzdeki hafta başka bir ülkeye geçerek paylaşımlara devam edecekmiş” dedi.

İstanbul savcısı Sedat Peker’in itiraflarına değil askeri öğrencilere operasyon yaptı: 52 gözaltı

‘Tayyip abi’ başka sezona kaldı: Sedat Peker videolarına ara verdi yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder