16 Haziran 2021 Çarşamba

Türkiye’nin gündemi ‘Paramount beleşçileri’

Ultra lüks Paramount Otel’de bedava tatil yapan gazeteci ve kamu görevlilerini ‘Paramount beleşçileri’ diye adlandıran Sedat Peker’in iddialarının peşine düşen gazeteciler yeni isimlere ulaştı. Ahmet Hakan’ın da adının anıldığı skandal haber sitelerinin bir numaralı gündemi oldu.

BOLD – Sedat Peker’in ifşalarıyla Türkiye günlerdir geceliği 100 bin lira olan Paramount Otel’de bedava tatil yapan gazeteci ve bürokratları öğreniyor. Dün, Paramount Otel’de bedava tatil yapan Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir ve eski Donanma Komutanı Cihat Yaycı çok konuşuldu.

AHMET HAKAN DA PARA ALDI

Veyis Ateş ise bedava tatilin yanı sıra otel sahibi Sezgin Baran Korkmaz’dan 10 milyon euro rüşvet istediği iddiasıyla da  hala gündemde. İddiaya göre, Korkmaz’dan para isteyen tek gazeteci Veyis Ateş de değil. ABC gazetesine açıklamada bulunan gazeteci Serkut Bozkurt, Korkmaz’dan para alan 12 gazeteci olduğunu bunlardan birinin de Hürriyet’in Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan Coşkun olduğunu anlattı.

TEZCAN’DAN VİDEO ÇIKIŞI

Sedat Peker’in kendisi hakkında da bir video yayınlayacağı iddiaları hakkında konuşan Fatih Tezcan’dan söylentilere sert tepki geldi.

Kendi Youtube kanalından açıklama yapan Tezcan, “Sedat Peker dahil olmak üzere tepeden tırnağa 8 milyar yaşayan insanın tamamını kast ederek söylüyorum, herhangi bir canlıdan gerek yok Sedat Peker’e, herhangi bir insandan korkan şerefsiz, haysiyetsiz, namussuz ve onursuzdur” ifadelerini kullandı.

İSTEYEN YAYINLASIN

“Benim herhangi bir insandan korkacağımı dile getiren de aynı şekilde şerefsiz ve onursuzdur” diyen Tezcan, “Ben Allah’ın yarattığı hiçbir insandan korkmam. Hatam varsa da size açıklarım. İsteyen de istediğini yayınlasın” diye konuştu.

Türkiye’yi Survivor’a çeviren Sedat Peker, her hafta kamuoyunun yakından tanıdığı bir ismi kendi deyimiyle, adadan gönderiyor.

ÇAKMA MİTÇİ

Son günlerde Cem Küçük’e mesajlar gönderen Sedat Peker, “Çakma MİT’çi Cem Küçük, sen de Paramount Otel’in beleşçi sakinlerindensin. Şu faturanı göster ki tüm Türkiye görsün. Geceliği 50-100 bin liralık otelde kalmak güzel. Haber yapmak için milletten nasıl para alıyorsunuz, onu da anlatacağım. Sizin namusunuz aldığınız rüşvet kadar” dedi.

Çetesi için piyadesini satan başkomutan

 

Türkiye’nin gündemi ‘Paramount beleşçileri’ yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder