30 Kasım 2021 Salı

Diyanet’te kriz yok! 500 personelle 4 gece 5 gün 5 yıldızlı deluxe resort sefası

Ülkenin ateş çemberinden geçtiği günlerde halka Cuma günleri ‘hırka-lokma’ hutbeleri okutan Diyanetin, 500 personelle 5 yıldızlı oteli 5 günlüğüne kapattığı ortaya çıktı. Tatil 2 Atalık’ta bitiyor.

BOLD – Erdoğan rejiminin yanlış ekonomi politikaları yüzünden halk sokağa döküldü. Doların 13 TL’yi görmesinin ardından gıdadan enerjiye bir çok astronomik zam geldi. Maliyet tutturamayan bazı şirketler üretim ve satış durdururken, marketlerde kota uygulaması başladı.

Saray başta olmak üzere, yetkililerden halka tasarruf tavsiyesi geliyor. Bir zümre var ki ülkedeki bu krizden etkilenmiyor.

Daha önce de defalarca haber olmasına rağmen Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) lüks tutkusunda vazgeçmiyor. Yine bir seminer sebebiyle başkanlık 5 yıldızlı otel kapattı.

DİB personeli 500 kişi Alan Xafira Deluxe Resort Hotel’de 4 gece 5 gün 2 Aralık’a kadar konaklayacak.

DEMEKKİ UMURUNDA DEĞİL

Skandalı ortaya çıkaran gazeteci Batuhan Çolak, “Dolar kuru rekor kırıyor, zam gelmeyen ürün yok, vatandaş perişan. Peki, Diyanet ne yapıyor? Alanya’da 5 yıldızlı Alan Xafira Deluxe Resort Hoteli’ni kapattılar. Tam 4 gece 5 gün. Yaklaşık 500 Diyanet personeli şu an otelde. 2 Aralık’ta sona eriyor” ifadelerini kullandı.

Geçmiş yıllarda da Diyanet’in aynı tutumu gösterdiğine dikkat çeken Çolak, Demek ki vatandaşın, basının tepkisi kimsenin umurunda değil. Demek ki “Tasarruf edin” tavsiyesi sadece vatandaşa geçerli. Ama böyle olmaz. Benim vergim bu şekilde harcanamaz” dedi.

3 aylık bebeği döverek komaya sokan baba tutuklandı

Diyanet’te kriz yok! 500 personelle 4 gece 5 gün 5 yıldızlı deluxe resort sefası yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder