1 Aralık 2021 Çarşamba

AKP’de gaf yarışı sürüyor: Halk, ekmek kuyruğuna fotoğraf için giriyor

Kur krizi sonrası başlayan gaf yarışına bir AKP’li daha ortak oldu. AKP İBB Meclis Üyesi Muhammet Kaynar, halk ekmek büfeleri önünde oluşan kuyrukların gerçek olmadığını savundu.

BOLD – Döviz krizi sonrası birbirinden ilginç açıklamalarla kamuoyunun gündemine gelen AKP’lilere bir yenisi daha eklendi.

CNN Türk canlı yayınına katılan AKP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Meclis Üyesi Muhammet Kaynar’ın ekmek büfeleri önündeki kuyruğa ilişkin yorumu, stüdyodakileri çileden çıkardı.

Kaynar, halk ekmek büfeleri önünde oluşan kuyrukların gerçek olmadığını savundu.

CHP’li Dursun Çiçek’in ekmek kuyruklarını hatırlatması üzerine Kaynar, “Halk Ekmek kuyruklarında bekleyenlerin gerçekten ekmek beklediğinden emin misiniz?” diyerek karşılık verdi.

Sırada bekleyen vatandaşların fotoğraf verebilmek için sıraya girdiğini savunan Kaynar’ın yorumu stüdyodakilere ‘pes’ dedirtti.

DOMATES YEMEYİZ

AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ da artan gıda fiyatlarına karşı ekonomik krizle boğuşan vatandaşlara dikkat çeken önerilerde bulunmuş, “Normal şartlarda ayda iki kilo et yiyorsak yarım kilo yeriz. Domatesi iki kilo yerine iki tane alırız. Biber alacaksak bir kilo yerine üç tane alırız” demişti.

ABD’DE ENFLASYON 7 KAT ARTTI

Yüksek enflasyon ve gıda fiyatlarından herkes şikayet ediyor. Konuyu Erzincan’daki bir etkinlikte ele alan AKP’li Binali Yıldırım, ABD’de yüzde 7 artan enflasyonu “7 kat artmış” diyerek partisini savunmuştu. Yıldırım sözlerinin ardından ekonomistlerin ağır eleştirilerine maruz kaldı.

DÜNYANIN 3.BÜYÜK EKONOMİSİYLE KARŞILAŞTIRDI

AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın Türkiye’yi dünyanın 3. büyük ekonomisine sahip Japonya ile karşılaştırması da çok konuşuldu. Kur atağının başladığı ilk günlerde konuşan Özkan’ın “Türkiye dolardaki değer kaybını bin lira aşağı çekmek suretiyle 6 kat bir artış var. Doların değeri ile ilgili Japonya bir mukayese yapıyor mu? Japonya 114 yen olan dolar kurunu göstererek kendi ekonomisini değerlendiriyor mu?” sözleri alay konusu oldu.

AKP’nin akıl küpleri

AKP’de gaf yarışı sürüyor: Halk, ekmek kuyruğuna fotoğraf için giriyor yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder