1 Aralık 2021 Çarşamba

Erdoğan, Kılıçdaroğlu videosu paylaştı sosyal medya yıkıldı: Bunu izleyen CHP’ye oy verir

Kılıçdaroğlu’nun iktidara yönelik yolsuzluk, Kanal İstanbul ve ekonomi üzerinden yaptığı eleştirilerin derlendiği bir videoyu Erdoğan kendi hesabından paylaştı. Erdoğan’ın kendisine yönelik inceliklerini hatırlatan Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın paylaşımını alıntılayarak “Mersin’e de geliyor musun” diye sordu. Erdoğan’ın takipçilerinden de videoya ilginç tepkiler geldi.

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisine yönelik en ağır eleştirilerinin derlendiği bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Videoda Kılıçdaroğlu, Erdoğan ve AKP yönetimini yolsuzluk, Kanal İstanbul ve ekonomi dahil olmak üzere bir çok konu da sert bir şekilde eleştiriyor.

Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun videosunu, “Milletimizi, her fırsatta kendisini tehdit eden bu vesayetçi zihniyetin insafına bırakmayacağız…” notuyla paylaştı.

MERSİN’E DE GELİYOR MUSUN?

Video sosyal medyada kısa sürede gündeme oturdu. Erdoğan’ın paylaşımını alıntılayan Kılıçdaroğlu, “Davaları geri çekmeler, videolarımı paylaşmalar… Doğru söyle, Cumartesi Mersin’e de geliyor musun?” diyerek Erdoğan’ı ti’ye aldı.

TARAFSIZ OL CHP REKLAMI YAPMA

Gazeteci Metin Cihan da videonun ters etki yaptığını vurgulayarak, “CHP reklamı yapmanızı doğru bulmuyorum Cumhurbaşkanı tarafsız olmalıdır” ifadelerini kullandı.

Dahi Bilal adlı kullanıcı ise, “Bu videoyu izleyen CHP’ye oy verir” derken, Ümit Kaptan adlı kullanıcı ise, “Koyu AKP’liydim bu videodan sonra Millet İttifakına oy vermeye karar verdim” diye yazdı.

Adaylık çıkışı yapan Bülent Arınç Saray’a çağrıldı

Erdoğan, Kılıçdaroğlu videosu paylaştı sosyal medya yıkıldı: Bunu izleyen CHP’ye oy verir yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder