4 Aralık 2021 Cumartesi

Mahir Ünal’a memleketinde açılış yoku

AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, memleketi Kahramanmaraş’ta açılış şoku yaşadı. Açılışa kimsenin gelmemesine tepki gösteren Ünal’a katılımcılar, son aylarda art arda  gelen zamlardan şikayetçi oldu.  

BOLD – AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, memleketi Kahramanmaraş’ta Elbistan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin açılışını yaptı. Ünal, açılışa az sayıda Elbistanlı’nın katılmasına tepki gösterdi.

AÇILIŞA HALK RAĞBET GÖSTERMEDİ

Elbistan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, AKP’li Ünal’ın katılımıyla hizmete açıldı. Törende konuşan Ünal, açılışa az sayıda kişinin gelmesine tepki göstererek, “Zaten kimse gelmemiş ki bir siz gelmişsiniz. Demek ki bu Elbistanlılar herhalde bu hastanenin açılışına pek mutlu olmadılar. Hava soğuk diye mi gelmediler Ahmet başkan?” diye konuştu.

HALK ZAMLARDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Açılışa katılan bir kişi Ünal’a, “Sayın Bakan’ım geleceğimiz kalmadı. Gübreye yüzde 500 zam” diye seslendi. Ünal ise “Hepsini çözeceğiz, bak hepsini, sakin. Bugüne kadar bütün bu sorunları, bugüne kadar… Konuşmamı bitireyim konuşacağız. Kaç yaşındasın amcam” diye cevap verdi.

 

Diyanet TV’nin Mehmet Akif dizisi çalıntı çıktı

Mahir Ünal’a memleketinde açılış yoku yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder