7 Ağustos 2019 Çarşamba

Adam 4 bayramdır sözünü tutmuyor!

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan karşısında seçimi kaybettiğini “Adam kazandı” sözleriyle duyuran Muharrem İnce’den bayram açıklaması geldi. İnce, Erdoğan’ın otoyol ve köprüler için bayramda bedava geçiş müjdesi sözünü dört bayramdır tutmadığını söyledi.

BOLD – Bayram tatili süresince “Yap-İşlet-Devret” projeleri hariç tutularak toplu taşıma ve otoyolların ücretsiz olmasına Muharrem İnce’den tepki geldi. İnce, Erdoğan ile yarıştığı 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi yaptığı bir mitingde ”Yakında bayram. Demirel’in yaptığı köprüden bedava geçeceğiz de senin yaptığı köprüden neden parayla geçeceğiz” diyerek rakibine göndermede bulunmuştu.

Bunun üzerine Erdoğan da “Haklı da olabilirsin, onları da bayramda ücretsiz yaparız” demişti. Erdoğan’ın konuşmasından bu yana 4 bayram geçti. Bu 4 bayramda otoyol ve köprü geçişleri “Yap-İşlet-Devret” projeleri hariç tutularak ücretsiz yapıldı.

ERDOĞAN ONLARI DA PARASIZ YAPARIZ DEMİŞTİ

Muharrem İnce söz konusu videoyu sosyal medya hesabında “Demirel’in, Özal’ın yaptığı köprüler bayramda ücretsiz, Erdoğan’ın yaptım diye övündüğü köprü ve otoyollar paralı. Seçimden önce bu konuyu gündeme getirdiğimizde Erdoğan “Haklı da olabilirsin, onları da bayramda ücretsiz yaparız” demişti. Dört Bayram geçti, sözünde durmadı” notuyla paylaştı.

Kaz Dağları eylemleri Kanada’nın siyasi gündemine girdi

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder