9 Ağustos 2019 Cuma

Bu hafta 6 yeni film vizyona giriyor

Türkiye’nin Kurban Bayramı’na hazırlandığı haftada bayrama iki gün kala 6 yeni film vizyona girecek.

BOLD– Bu hafta Türkye’deki sinemalarda 2’si yerli altı yeni film gösterime girecek. Gişeyi zorlayacak yeni bir yapımın olmadığı haftayı bir önceki haftanın galibi Hobs&Shaw’ın lider bitirmesi bekleniyor. İşte bu haftanın yeni filmleri…

SİCCİN 6

Alper Mestçi’nin altıncı kez yönetmen koltuğuna oturduğu film; ailevi sorunlarla uğraşırken tuhaf olaylar yaşamaya başlayan Yaşar, karanlık geçmişiyle yüzleşen psikolojik sorunları olan Efsun ve onun mistik bazı yeteneklere sahip babası Orhan etrafında gelişen bir korku hikayesi…

KONUŞAN HAYVANLAR

Ailesinin çalıştığı hayvan koruma parkında büyüyen Can, diğer insanlardan farklı olarak hayvanların konuşmalarını duyabilmektedir. Can, bu yeteneğini hayvanları parkın hırslı sahibi Şaheste Hanım ve onun planından korumak için kullanmaya karar verir.

DORA VE KAYIP ALTIN ŞEHRİ

Her zaman bir kaşif olan Dora, ebeveynlerini kurtarmak için çıktığı canlı bir macerada, kendini bir anda Boots (en yakın arkadaşı olan bir maymun), Diego (Jeff Wahlberg), gizemli bir orman sakini (Eugenio Derbez) ve bir grup gence öncülük ederken bulur ve kayıp altın şehrin arkasındaki imkansız gizemi çözer.

KANLI EFSANE

Her 30 yılda bir insanların kaybolduğu bir kasabaya nişanlısıyla birlikte giden genç bir gazeteci sabah uyandığında nişanlısını bulamaz. Sevdiği kadını kurtarmak için zamana ve şeytani güçlere karşı mücadele etmek zorundadır.

AYIN KARANLIK YÜZÜ: HİTLER’İN ÇOCUKLARI

Iron Sky’ın yeni filminde Hitler ve Nazilerle mücadele bu kez Ay’da devam etmektedir.

SADIK BİR ADAM

Bir çiftin ilişkisi; kadının adamı, adamın en yakın arkadaşı için terk etmesi ve arkadaşı ölünce de adama geri dönmesiyle komplike bir hal alır. Louis Garrel’in hem oynayıp hem yönettiği filmde 90’ların popüler ismi Laetitia Casta ve Johnny Depp’in kızı Lily-Rose Depp rol alıyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder