7 Ağustos 2019 Çarşamba

Netflix’ten sevilen diziye iptal kararı

Netflix, 2016’daki ilk sezonunun ardından bu yıl yayınlanan 2. sezonu da çok beğenilen The OA dizisini şaşırtıcı bir şekilde iptal etti.

BOLD– Brit Marling ve Zal Batmanglij’nın birlikte yazdıkları ve Marling’in aynı zamanda başrolünü üstlendiği The OA iki sezon yayınladığı üç yıl içinde kendine has bir hayran kitlesi oluşturmuştu. 2. sezonu da çok olumlu tepkiler alan dizinin 3. sezon onayı almasına kesin gözüyle bakılırken gelen iptal kararına dizi hayranları sosyal medyadan tepki gösterdi.

The OA’nin başrolünde başarılı yazar ve oyuncu Brit Marling yer alıyordu.

MARLİNG INSTAGRAMDAN AÇIKLAMA YAPTI

İptal kararını İnstagram hesabından duyuran Brit Marling “Bu hikayeyi tamamlayamadığımız için üzgünüm. Fakat emin olun başka hikayeler de anlatacağız.” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Sound of My Voice, The East gibi başarılı işlere imza atan Zal Batmanglij ve Marling ikilisinin birlikte yazdıkları ilk dizi olan The OA, yedi yıl boyunca kendisinden haber alınamayan görme engelli Prairie Johnson’un gözleri açılmış bir şekilde evine dönmesinden sonra yaşanan mistik olayları anlatıyordu. Astral seyahatten paralel evrenlere kadar birçok konuya değinen dizi, çözümlemesi zor girift senaryosuyla dikkat çekmişti.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder