23 Mayıs 2020 Cumartesi

AKP’li Şahin’den Mansur Yavaş’a tehdit: Gözüm üzerinde!

AKP Genel Sekreteri Fatih Şahin’in sosyal medya hesabından, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a yönelik “gözüm üzerimde” sözleri dikkat çekti.  

BOLD – Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AKP’li eski Başkan Melih Gökçek dönemine ait usulsüzlüklerin üzerine gitmesinin ardından AKP Ankara Milletvekili ve Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, resmi twitter hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu. 

Ankara’da Melih Gökçek’in 48 milyon liralık usulsüzlüğü konuşulduğu sırada AKP’li Fatih Şahin, Mansur Yavaş’ın işçi çıkarmaya hazırlandığını belirterek, “Gözümüz üzerinde, beceriksizliğinin faturasını işçi kardeşlerimize kesme, emekçilerin ekmeği ile oynama, onlara zulmetme. Aksi takdirde iki elimiz de yakanda olur.” dedi. 

Twitter hesabından paylaşımlarda bulunan Şahin, Yavaş’ın belediye bütçesinden yapılan tasarruflarla ilgili açıklamalarını hatırlatarak, “Her fırsatta milyonlarca lira tasarruf ettiğini, bütçenin fazla verdiğini beyan etmiş ve geçtiğimiz bir yıl içerisinde partizanca yaklaşımla 3000’e yakın kişiyi işe almıştır.” ifadelerini kullandı. 

Geçen eylül ayında da Yavaş’ın işçi çıkarmaya niyetlendiğini ancak geri adım attığını ifade eden Şahin, “Gözümüz üzerinde. Beceriksizliğinin faturasını işçi kardeşlerimize kesme, emekçilerin ekmeği ile oynama, onlara zulmetme. Aksi takdirde iki elimiz de yakanda olur. Kimse Büyükşehir emekçilerini yalnız sanmasın” dedi.  

Melih Gökçek dönemine ait 48 milyon liralık usulsüzlüğe suç duyurusu!

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder