22 Mayıs 2020 Cuma

Fenerbahçe ile Trabzonspor’un şampiyonluk atışması sosyal medyada

Fenerbahçe 2010-11 sezonu şampiyonluğunu kazandığı günün yıl dönümünde açıklama yaptı, Trabzonspor’dan cevap niteliğinde bir paylaşım yaptı.

BOLD – Fenerbahçe, davaları hala sürmekte olan 2010-2011 sezonu şampiyonluğunun 9. yılında resmi sitesinden bir açıklama yaptı, kupayı kendilerinin hak ettiğini belirten Trabzonspor da üzerine bir paylaşımda bulundu. Fenerbahçe’nin açıklamasında, “Karanlıklar Aydınlandı Fenerinle; Şampiyonluk kupamız sonsuza kadar evimizde” ifadeleri yer alırken, Trabzonspor’un paylaşımında ise, “Şampiyonlar Şampiyonlar Ligi’ne gider, tertemiz şampiyonluk ve sekizinci kuşatma” etiketleri yer aldı.

FENERBAHÇE’NİN AÇIKLAMASI

“Tarihimizin en anlamlı zaferlerinden biri olan 2010-11 sezonu şampiyonluğumuzun 9. yıl dönümü, gururla, mutlulukla bir kez daha tüm camiamıza armağan olsun!
2010-11 sezonunda “Her şeye rağmen!” diyerek futbol takımımızın eşsiz mücadelesi ve deplasmanda arka arkaya kazandığımız derbi galibiyetleriyle taçlandırdığımız; alnımızın akı, emeklerimizin en güzeliyle elde ettiğimiz şampiyonluğumuzun simgesi olan kupamız, asırlık çınar Fenerbahçemizin evinde, müzemizde yer almaya sonsuza kadar devam edecek…. Tarih, bir “şampiyonluk”, bir “kupa”, bir “başarı” değil; haksızlığa başkaldırı, düşmana karşı galibiyet, önce Fenerbahçe’yi, sonra Türkiye’yi hedef alanlara karşı ilk ZAFER ilk DİRENİŞ ve ilk UYANIŞ olan 2010-11 Şampiyonluğumuzu, altın harflerle yazacak! Karanlıklar Aydınlandı Fenerinle; Şampiyonluk kupamız sonsuza kadar evimizde!”

TRABZONSPOR’UN PAYLAŞIMI

Bordo-Mavili kulüpte “Şampiyonlar Şampiyonlar Ligi’ne gider, tertemiz şampiyon ve sekizinci kuşatma” etiketleri yer aldı. Şampiyonlar Ligi’nde oynandıkları İnter maçından bir paylaşım yapıldı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder