21 Mayıs 2020 Perşembe

Karamollaoğlu’ndan dikkat çeken açıklama: “Seçimlere müdahale edecekler!”

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, olası seçimle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu: “Seçimlere müdahale edecekler nasıl anlarsanız anlayın. Oylara müdahale edecekler. Geçmişte müdahale ettiler.”

BOLD – Sözcü TV yayınında Nevşin Mengü’ye konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, muhtemel seçimle ilgili dikkat çekici ifadeler kullandı. “Ben diyorum ki seçimlere müdahale edecekler nasıl anlarsanız anlayın. Oylara müdahale edecekler. Çünkü geçmiş seçimlerde müdahale ettiler. Sandık başlarında insanlarımızı katlettiler” dedi.

MÜDAHALEYİ İSTANBUL’DA ANKARA’DA KOLAY KOLAY YAPAMAZSINIZ

Saadet adaylarının çekilmesi için tehdit edildiğini, sandıklara müdahale edildiğini hatırlatan Karamollaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bunlar özellikle müdahaleye müsait ortamlarda yapılıyor. Özellikle Doğu ve Güneydoğu’da ama buna rağmen de halk belli bir ölçüde direniyor. Siz bu müdahaleyi İstanbul’da, Ankara’da kolay kolay yapamazsınız.”

2018’DE 7 KİŞİ YARALANDI 2019’DA İKİ PARTİLİ ÖLDÜRÜLDÜ

24 Haziran genel seçimleri öncesi, 26 Mayıs 2018’de, Ankara-Konya yolunda bayrak çalışması yapan Saadet Partili gruba saldırılmış, 7 kişi yaralanmıştı. Olay, Saadet Partililer ve MHP’liler arasında gerçekleşmişti. Yine 31 Mart 2019’da, yerel seçimlerin yapıldığı gün Malatya Pütürge’de, oy verme sırasında çıkan kavgada Saadet Partisi sandık kurulu üyesi Hasan Aktaş ile İlyas Aktaş tabanca ile vurulmuş ve iki şahıs olay yerinde hayatını kaybetmişti.

2018 genel seçimlerinde Saadet Partililerin standına saldırı olmuştu.

 

Pütürge’deki saldırı oy verme işlemi sırasındaki tartışma sonrası yaşandı.

İyi Partili Dikbayır’dan Perinçek’e: “Bizim Genel Başkanımız Beka Vadisi’nde Öcalan’la kikirdemedi”

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder