23 Mayıs 2020 Cumartesi

Partilerin bayram programı: AKP ve MHP yeni partilerle bayramlaşmayacak

Koronavirüs nedeniyle bu yıl video konferans yöntemiyle gerçekleştirilecek partilerin geleneksel bayramlaşma programları belli oldu. AKP; HDP, DEVA ve Gelecek partileri ile MHP ise HDP, İyi Parti, DEVA ve Gelecek Partisi ile bayramlaşmayacak.

BOLD – Cumhur İttifakı’nın ortakları AKP ve MHP’nin, yeni kurulan partilerin yetkilileriyle bayramlaşmayacağı öğrenildi. AKP Genel Merkezinde partiler arası bayramlaşma programı, koronavirüs tedbirleri kapsamında video konferans üzerinden gerçekleştirilecek.

AKP, 3 PARTİ İLE BAYRAMLAŞMAYACAK

AKP’den yapılan açıklamaya göre, Ramazan Bayramının ikinci günü olan 25 Mayıs Pazartesi günü, ilk olarak saat 09.30’da CHP heyeti ile video konferans görüşmesi yapılacak. CHP’nin ardından sırasıyla MHP, Hür Dava Partisi, Saadet Partisi, BBP, DSP, Demokrat Parti, İyi Parti, Vatan Partisi, Anavatan Partisi ve Yeniden Refah Partisi temsilcileri ile bayramlaşılacak. HDP, DEVA ve Gelecek partisi ile bayramlaşma için görüşme yapılmayacak.

MHP, 4 PARTİ İLE GÖRÜŞMEYECEK

MHP de bayramlaşmayı ikinci günde video konferans yöntemiyle yapacak. MHP sırasıyla DSP, AKP, BBP, ANAP, Saadet Partisi, Demokrat Parti ve CHP heyetleri ile bayramlaşacak. MHP de HDP, İyi Parti, DEVA ve Gelecek partileriyle bayramlaşmayacak.

ERDOĞAN İSTANBUL’DA

Türkiye genelinde Covid-19 salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı Ramazan Bayramı’nda, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da bayramı ailesiyle geçirecek. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, memleketi Tekirdağ’da, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ise Ankara’da olacak.

KILIÇDAROĞLU VE BAHÇELİ ANKARA’DA

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bayramı Ankara’da ailesiyle geçirmesi bekleniyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de bayramda Ankara’da olacağı belirtildi. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise bayramı ailesiyle İstanbul’da geçirecek.

DAVUTOĞLU İSTANBUL’DA

HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan İstanbul’da, Mithat Sancar ise Ankara’da olacak. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Ankara’da, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun İstanbul’da, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise Ankara’da olması bekleniyor.

Cumhur İttifakından vekil geçişini önleme planı: Seçime bir yıl kala yasaklanacak

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder