20 Mayıs 2020 Çarşamba

Meslektaşlarını dolandıran galericiler sırra kadem bastı

Antalya’da yaptıkları alışverişlerle meslektaşlarının güvenini kazanan iki galerici, son işlerinin paralarını ödemeyerek sırra kadem bastı. 30 galericiden 15 milyon lira dolandıran iki zanlıdan meslektaşları şikayetçi oldu.

BOLD – Antalya’da iki galerici, senet ve karşılıklı güvene dayalı olarak 30 galericiyi yaklaşık 15 milyon TL dolandırdı. Galericiler dolandırıldıkları aradıkları meslektaşlarına ulaşamayınca anladı.

ÖNCE GÜVENLERİNİ SAĞLADILAR

Antalya’da galericilik yapan birçok iş insanı, galerici H.E. ve K.Ö. ile senet ve karşılıklı güvene dayalı otomobil alım satımı gerçekleştirdi. Bugüne kadar ödemelerde bir sorun yaşanmadığı için H.Ö ve K.Ö, araç aldıkları kişiler üzerinde güven sağladı. Bu güvene dayalı olarak iki ortak, kent merkezi ve ilçelerde bir çok araç alım satımı gerçekleştirdi. Borcunun büyük çoğunluğunu ödeyen iki ortak, bazı galericilere 400 bin ile 900 bin TL arasında değişen ödemeleri kaldı.

İŞYERLERİ BOŞALTILMIŞ, TELEFONLARA ULAŞILAMIYOR

Alacaklı olan galericiler, cep telefonundan ulaşamadıkları iki ortağın Kepez ilçesindeki iş yerine geldi. Kapıların kapalı, içerinin bomboş olduğunu gören galericiler büyük şok yaşadı. İş yerinin alelacele taşındığını anlayan galericiler, H.E. ve K.Ö.’ye bir şekilde ulaşamadı. Paralarını alamayacaklarını düşünen galericiler polis merkezine gidip şikayetçi oldu. Galericiler, iki ortağın yakalanmasını istedi.

 

Silivri Cezaevinde vahim korona tablosu: 39 pozitif mahkuma 15 kişilik yemek veriliyor

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder