23 Mayıs 2020 Cumartesi

Bjelica: Fenerbahçe Haziran’da takımın başına geçmemi istedi

Fenerbahçe’nin gündeminde bulunan teknik direktör Nenad Bjelica, Sarı-Lacivertli kulüple görüştüklerini ve Haziran ayında takımın başına geçmesini istediklerini açıkladı. Henüz bir anlaşma yapmadıklarını ifade etti.

BOLD – Fenerbahçe Ersun Yanal’la yollarını ayırdıktan sonra yeni teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Sarı- Lacivertli ekipte ismi en çok ön plana çıkan adaylardan biri olan Dinamo Zagreb’in eski çalıştırıcısı  ayrılan Nenad Bjelica teklif geldiğini ancak henüz anlaşma olmadığını açıkladı.

31 AĞUSTOS’TA GÖREVE GELMEMİ DEĞERLENDİRDİK

Hırvatistan’da yayın yapan RTL’ye konuşan Bjelica, Süper Lig deviyle bir görüşme gerçekleştirdiklerini dile getirirken “Fenerbahçe’yle ben Dinamo’dan ayrıldığımdan beri konuşuyoruz. Ama bir anlaşma yapmadık. Haziran ayının başında takımın başına geçmemi istediler. Ama salgın nedeniyle birçok oyuncunun testi pozitif çıktı. Dolayısıyla nasıl bir durum olacak, bilmiyorum. 31 Ağustos’ta göreve gelmem ihtimalini de değerlendirdik.” şeklinde konuştu.

30 MİLYON TARAFTAR BÜYÜK BİR MEYDAN OKUMA

Kendisiyle ilgilenen çok sayıda takım olduğunu ifade eden Hırvat teknik adam “Diğer takımlar da var. Bu konuda çok endişeli değilim. Avrupa’nın 5 büyük ligi için de hazırım. 13 yıllık deneyimim var. Neler olacağını göreceğiz. Türkiye’ye mi giderim başka bir ülkeye mi, bilmiyorum. Sürecin sakin bir şekilde çözülmesini bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

Bjelica, Fenerbahçe’de görev yapma ihtimalini “30 milyon Türk taraftar herkes için büyük bir meydan okuma, benim için bile” sözleriyle değerlendirdi. 48 yaşındaki Nenad Bjelica, 2018’in mayıs ayında göreve geldiği Dinamo Zagreb’den nisan ayında ayrılmıştı.

Beşiktaş’ta ‘Devrimsel bir iş yapalım’ dedik, hevesim kursağımda kaldı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder