20 Mayıs 2020 Çarşamba

Haluk Bilginer İngiliz dizisinde başrol oynayacak

Şahsiyet dizisindeki Agah Beyoğlu rolüyle Uluslararası Emmy ödülüne layık görülen Haluk Bilginer, aynı adlı romandan uyarlanan “Alex Rider” isimli İngiliz dizisinde başrol oynayacak.

BOLD– Anthony Horowitz’in romanından uyarlanacak casusluk eksenli macera dizisinde Bilginer, dizinin kötü adamı olan Dr. Hugo Greif’i canlandıracak. Daha önce Ben Hur (2016) ve Halloween(2018) gibi yabancı yapımlarda rol alan Bilginer, İngiltere tiyatro dünyasında da oldukça tanınan bir isim.

SEVİLEN AKSİYON SERİSİNDEN UYARLAMA

Ana karakter Alex Rider’ı Otto Farrant canlandıracağı ve Vicky McClure, Andrew Buchan ve Stephen Dillane gibi deneyimli oyuncular da başrollerde yer alacağı dizinin konusu ise şöyle: 14 yaşındaki Alex Rider’ın hayatı amcasının şüpheli ölümüyle tamamen değişir. Kendi halinde sıradan bir öğrenciyken birkaç gün içinde gizli servise ajanına dönüşen Alex, kısa süre içinde zorlu bir eğitimden geçmek ve tehlikeli bir görevi yerine getirmek zorundadır.

Alex Rider kitap serisi ve karakteri canlandıracak olan Otto Farrant

Romanya ve İngiltere’de sekiz bölüm halinde çekilecek olan dizi online platformlarda yayınlanacak. Dizi için henüz resmi bir yayın tarihi duyurulmadı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder