23 Mayıs 2020 Cumartesi

Galatasaray’dan TFF’ye ‘Tek şehir’ önerisi

Galatasaray 2. Başkanı Abdürrahim Albayrak, Süper Lig’de kalan maçların İstanbul’da yapılmasını önerdi. İstanbul’da 7 stat olduğunu hatırlatan Albayrak, “Tek şehirde oynanırsa Lig 1.5 ayda biter” dedi.

Galatasaray’ın bu önerisine en büyük destek, şampiyonluk adayı Medipol Başakşehir’den geldi. Turuncu – Lacivertli kulübün başkanı Göksel Gümüşdağ, “Biz fikstür gereği Galatasaray ile kendi stadımızda oynayacağız. Ancak bu formül son derece uygun ve mantıklı. Kura sistemi ile biz de bu maçı hangi stat denk gelirse oynamayı kabul ederiz” dedi. “Maçların tamamı İstanbul’da oynansın” görüşünü destekleyen kulüp yöneticileri, şehirdeki otellerin ve statların kalitesine dikkat çekerek, Türkiye’de başka hiçbir kentin bu olanaklara sahip olmadığını ifade etti.

TRABZONSPOR BAŞKANI AĞAOĞLU: MAÇLARI KARADENİZ’DE YAPALIM

Abdurrahim Albayrak, toplantıdaki konuşmasının devamında TFF Başkanı Nihat Özdemir’e, “Bu formül kabul edilir ve uygun görülürse, İstanbul’a gelecek takımların seyahat ve otel masrafları TFF tarafından karşılansın” dedi. Birçok kulübün sıcak baktığı bu öneriye karşı çıkan isimlerin başında Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu geldi. Ağaoğlu’nun, “Madem öyle bir düşünceniz var, o zaman maçları Trabzon, Rize, Ordu ve Giresun’da oynayalım” diye konuştuğu belirtildi. TFF Başkanı Özdemir, daha önce yaptığı açıklamalarda, Süper Lig’in sağlıklı bir şekilde tamamlanmasına yönelik bütün önerileri değerlendireceklerini söylemişti.

MAÇLARIN OYNANMASI PLANLANAN STATLAR
  • Atatürk Olimpiyat Stadı
  • Fenerbahçe Ülker Arena
  • Galatasaray TT Arena
  • Beşiktaş Vodafone Park
  • Kasımpaşa Tayyip Erdoğan
  • Başakşehir Fatih Terim
  • Kocaeli Stadı

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder