22 Mayıs 2020 Cuma

CHP’li Özel’den damat bakana: Bizim önümüzde kayın pederini eleştirme

Berat Albayrak’ın Türkiye’nin ithalat cennetine çevrildiğine ilişkin sözlerini eleştiren Özgür Özel, ”Kayın pederini eleştirecekse bu kadar aleni yapmamalı, ele güne rezillik olur” dedi.

BOLD- CHP’li Özgür Özel Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, ekonomiye dair rakamlar paylaşan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı eleştirdi.

ABUK SABUK RAKAMLAR VERİYORSUN

Albayrak’ın salgın sonrası vatandaşa yapılan yardımlara ilişkin paylaştığı rakamlardaki çelişkiye de dikkat çeken Özel, ”Sürekli çarpıyorsun bölüyorsun ama mağdur vatandaşın derdine en ufak bir çare olamıyorsun! Abuk sabuk rakamlar veriyorsun”diye konuştu.

ELE GÜNE REZİLLİK OLUR

Albayrak’ın, Türkiye’nin ithalat cennetine çevrildiğine ilişkin sözlerine de değinen Özel, bakana ülkeyi 18 yıldır kayın pederinin yönettiğini hatırlattı. ‘Türkiye’yi ithalat cennetine çeviren kim?’ diye soran Özel, ”Damat Bey, kayın pederinizi eleştirecekseniz bunu aile meclisinde yapacaksınız! Bir damat kayın pederini eleştirecekse bu kadar aleni yapmamalı bunu. Ele güne rezillik olur” ifadelerini kullandı.

Akit TV’ye konuk olan Davutoğlu çileden çıktı: Onu Doğu Perinçek’i destekleyenlere sor!

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder