29 Aralık 2020 Salı

Annesini 13 kez bıçaklayarak öldürüp polise teslim oldu

İzmir’de annesini 13 yerinden bıçaklayan Berk A., devriye gezen polislere teslim oldu. Evde yaralı olarak bulunan anne Betül Tuğluk ise hastanede hayatını kaybetti.

BOLD – İzmir’de kan donduran bir cinayet yaşandı. 25 yaşındaki Berk A., annesini 13 yerinden ekmek bıçağı ile bıçakladı. Ardından devriye gezen polis ekiplerini durdurup, annesini öldürdüğünü söyleyen zanlı tutuklandı.

25 YAŞINDA ANNE KATİLİ OLDU

Olay İzmir’in Buca ilçesinde yaşandı. Kozağaç mahallesinde annesi ile birlikte yaşayan Berk A., bölgede devriye gezen polis aracını durdurdu. Sonra da “Annemi öldürdüm” diye bağırarak polislere teslim oldu.

YARALI ANNE KURTARILAMADI

Üzerinde kan lekesi ve elinde kesikler bulunan şüphelinin ifadesi doğrultusunda yaşadığı eve sağlık ekibi yönlendirildi. 49 yaşındaki Betül Tuğluk, evde yaralı halde bulundu. Bozyaka Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılan Tuğluk müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Zanlı Berk A., ise sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklanan zanlı poliste ve sevk edildiği adliyede susma hakkını kullanarak, ifade vermedi. Betül Tuğluk’un HDP eski Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk’un yeğeni olduğu öğrenildi.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder