2 Ocak 2021 Cumartesi

17 yaşındaki Feyzanur’un ölümünde ailenin avukatı konuştu: Cinayet ihtimali yok

Yılbaşı gecesi 7’inci kattaki evlerinin balkonundan düşerek ölen 17 yaşındaki Feyzanur S.’nin ölümünde cinayet ihtimali zayıfladı. Ailenin avukatı düşme ya da intihar üzerinde durulduğunu açıkladı.

BOLD – Gaziantep’te lise öğrencisi Feyzanur S., yılbaşı gecesi 7’nci kattaki evlerinin balkonundan düşerek yaşamını yitirdi. Ancak Feyzanur’un sosyal medya hesabından 17 Ağustos 2020 tarihinde yaptığı paylaşım, olayı bir anda Türkiye gündemine taşıdı.

Feyzanur mesajında “Bana bir gün ulaşılamazsa kaçmamışımdır kaybedilmişimdir, ben bir yerlerden aşağı atlamam. Allah korkum var benim ama biri atmıştır, uyuşturucu kullanmam, zorla verilmiştir. Bir gün hashtaglerden biri olursam bulunacak kılıfların hiçbirini yapmam hakkımı arayın” ifadelerini kullanmıştı.

‘Olay cinayet mi, intihar mı’ tartışması devam ederken ailenin avukatı Yunus Emre Ceylan, “Feyzanur, akşam annesi, babası ve üç kardeşi ile birlikte yemek yiyor. Daha sonra terasta yalnız olduğu sırada aşağı düşüyor ve hastanede hayatını kaybediyor. Çocuğumuzu otopsisinin ardından defnettik. Güvenlik güçlerince soruşturma sürdürülüyor. Olayda cinayetle ilgili bir durum söz konusu değildir. Polis ekiplerinin soruşturmasında da düşme ya da intihar üzerinde duruluyor” açıklamasında bulundu.

Feyzanur toprağa verilirken, sosyal medya paylaşımını 14 Ağustos günü yine Gaziantep’te erkek arkadaşının evinin balkonundan düşerek hayatını kaybeden ve cinayete kurban gittiği öne sürülen Duygu Delen’in ölümünün ardından kadınların yaptığı ortak paylaşım olduğu belirlendi.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder