1 Ocak 2021 Cuma

2021’in en çok beklenen yeni dizileri

Kâbus gibi geçen 2020’yi geride bırakan diziseverler gözlerini yeni yıla dikti. 2021’in en çok merak edilen dizilerini şöyle bir hatırlatalım dedik.

BOLD– 2021’de beklenen diziler arasında komediden aksiyona birçok farklı seçenek mevcut. Her sezon olduğu gibi onlarca dizi start alacak… Bazıları kolaylıkla yeni sezon onayı alırken kimileri final bile yapamayacak.

Dijital platformlar son birkaç yılda olduğu gibi bu yıl da dizileriyle dikkat çekiyor. Marvel’in Disney+ çatısı altında dikkat çeken atağının yanı sıra Netflix, Amazon Prime ve Apple TV+ da yeni yapımlarıyla öne çıkıyor.

İşte 2021’in en çok merak edilen sıfır kilometre dizileri…

ZACK SNYDER’S JUSTICE LEAGUE

Hemen belirtelim bu aslında bir dizi değil Justice League filminin Zack Snyder versiyoru… Ne var ki usta yönetmenin kurgusunu bir anda değil her biri birer saatlik 4 bölüm halinde izleyeceğiz. Sinema versiyonundan daha karanlık yani aslında DC evrenine daha uygun bir Justice League bizi bekliyor. İlk bölümün Ocak 2021’de yayınlanması bekleniyor.

THE LORD OF THE RINGS

Amazon Prime’ın çekimlerini tamamladığı Yüzüklerin Efendisi dizisi televizyon tarihinin en pahalı yapımı olarak şimdiden büyük bir beklenti uyandırmış durumda. Orta Dünya’nın ikinci çağında yani Güç Yüzüğü’nün yeniden ortaya çıkışından yüzyıllar önce geçecek olan dizinin 2021’in sonlarına doğru yayınlanması bekleniyor.

HAWKEYE

Hawkeye karakterini yine Jeremy Renner’ın oynadığı dizide tanıdık Marvel karakterlerinin yanı sıra genç kuşak Avengerslar da göreceğiz. Önümüzdeki aylarda Black Widow solo filminde izleyeceğimiz Florence Pugh’un yanı sıra Hailee Steinfeld, Vera Farmiga ve Tony Dalton da dizinin kadrosunda.

LOKI

Thor’un kötü kardeşi Loki rolünde yine Tom Hiddleston’un yer alacağı dizi, Endgame’de Loki’nin Teseract’ı çaldıktan sonra düştüğü alternatif evrende yaşadıkları anlatılacak. 6 bölümlük mini dizinin Mayıs 2021’de ekranda olması bekleniyor.

RESIDENT EVIL: INFINITE DARKNESS

Popüler oyundan uyarlanıp Milla Jovovich’in rol aldığı 6 filmle yeni bir kurgusal evrene dönüşen Resident Evil şimdi de Netflix’te animasyon bir dizi ile devam ediyor.

WHAT IF…?

Disney+’ta yayınlanacak animasyon dizi, Marvel Sinematik Evreni filmlerinde ele alınan filmlerin farklı olaylarla nasıl sonuçlanabileceğini konu alacak. Starlord, Captain America gibi bilinen Marvel karakterlerinin olacağı What If…?, 24 Mart’ta ekranlara geliyor.

CALL ME KAT

İngiliz dizisi Miranda’dan uyarlanan “Call Me Kat” ailesinin onun düğünü için ayırdığı parayla bir kedi kafe açan Kat’in komik hikâyesi. Dizi, 3 Ocak’ta Fox’ta seyirci ile buluşacak.

INVINCIBLE

The Walking Dead’in yazarları tarafından kaleme alınan dizi, bir süper kahramanın oğlu olan Mark Grayson’ın 17 yaşına geldiğinde ortaya çıkmaya başlayan kendi süper yetenekleriyle başa çıkma serüvenini anlatıyor. Amazon Prime’da yayınlanacak dizi için henüz net bir tarih duyurulmadı.

THE GILDED AGE

1880’ler New York’unda “Yaldızlı Çağ” adı verilen zamanda geçecek olan The Gilded Age, dönemin zenginlerinin aile hayatını konu alacak. Dizide Cynthia Nixon ve Christine Baranski de rol alıyor. Dizinin 2021 sonbaharında HBO ekranlarında olması bekleniyor.

 FOUNDATION

Isaac Asımov’un kült bilim kurgu serisi “Vakıf”tan uyarlanan dizi, uzak bir gelecekte Galaktik İmparatorluk çökerken medeniyeti yeniden inşa etmeye çalışan insanların öyküsünü anlatıyor. Amazon Prime tarafından hazırlanan dizi 2021’in en iddialı yapımlarından.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder