9 Haziran 2021 Çarşamba

CHP’nin kanalından HDP’ye büyük ayıp

Halk TV’deki bir programda, Millet İttifakında olmamasına rağmen son yerel seçimlerde İstanbul’da aday göstermeyerek İmamoğlu’nun elde ettiği zaferde büyük rol oynayan HDP’nin adı yerine ‘bir parti’ ibaresi kullanıldı

BOLD – CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bir süredir erken seçim söylemlerine gaz verdi. CHP’li milletvekilleri de il il, ilçe ilçe gezilere başladı. Araştırma şirketlerinden de sık sık seçim anketleri sonuçları geliyor. Durum böyle olunca televizyonlardaki siyasi içerikli programlarda seçim tartışmaları hız kazandı.

CHP’nin yayın organı Halk TV’de de bu akşam erken seçim ihtimali ve partilerin son durumu anket sonuçlarına göre masaya yatırıldı. Şirin Payzın, Emin Çapa, ve Barış Terkoğlu’nun katıldığı programda partilerin performansı konuşuldu.

Parti ve ittifakların oy oranları düzenlenen görsel ile ekrana getirilirken, HDP’nin adı yerine ‘İttifaklar dışında bir parti’ ibaresi kullanıldı.

Son yerel seçimlerde Millet İttifakı’nda yer almamasına rağmen İstanbul’dan aday göstermeyen HDP, CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun kazanmasında büyük rol oynamıştı.

Erdoğan zenginleri doyuruyor! Aç dolaşanları da siz doyuruverin

CHP’nin kanalından HDP’ye büyük ayıp yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder