11 Haziran 2021 Cuma

Peker’den yeni iddia: Tayyip Ağabey Ceza Tevkifevleri Genel Müdürü’nü yanıma yollamıştı

Yaptığı açıklamalarla gündem belirlemeye devam eden organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yeni bir iddiada daha bulundu. Peker, Silivri Cezaevi’nde yatarken, Tayyip Erdoğan’ın Ceza Tevkifevleri Genel Müdürü’nü kendisiyle görüşmeye yolladığını öne sürdü.   

BOLD – Organize suç örgütü lideri Sedat Peker sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda cezaevinde bulunduğu dönemle ilgili çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Peker, cezaevinde yatarken AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Ceza Tevkifevleri Genel Müdürünü kendisiyle görüşmeye gönderdiğini öne sürdü.

CHP’LİLER İNSAN HAKLARI İHLALLERİNİ SORDU

Peker, cezaevinde kaldığı süreçte insan hakları ihlalleri olup olmadığının araştırmasını yapmak için CHP’li vekillerin kendisini ziyaret etmesine gelen tepkilere sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Peker, tepkilerin “Ak Partili troller”den geldiğini belirterek, “CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve CHP milletvekili Veli Ağbaba tüm Ergenekon ve Balyoz davası sanıklarıyla görüşürken şahsımla da görüştüler (cezaevindeki mahkumların insan hakları ihlalleri var mı diye ). Ne bir eksik ne bir fazla” dedi.

CUMHURİYET TARİHİNDE HİÇ OLMAMIŞTIR, GENEL MÜDÜRLE BAŞ BAŞA GÖRÜŞTÜK

AK Partili trollerin CHP milletvekili Özgür Özer ve Veli Ağbaba’nın kendisini cezaevinde ziyaret etmesini gündem yapıp kafa karıştırmaya çalıştıklarını öne süren Peker, kendisini MHP milletvekillerinin de ziyaret ettiğini kaydetti. Peker paylaşımlarını şöyle sürdürdü:

“Bu da bir şey mi? Silivri Cezaevinde yatarken ceza tevkifevleri genel müdürü beni koğuşumda ziyaret etti. Baş başa görüştük. Bu cumhuriyet tarihinde hiç olmamıştır. Ceza tevkifevleri genel müdürünü de TAYYİP AĞABEY yanıma yollamıştı. Bence bu daha iyi gündem olacak bir şey.

Kamera kayıtları yerindedir. Bakılıp görülebilir. Sayın ceza tevkifevleri genel müdürüyle (çok önemli bir adam) koğuşumda baş başa görüşme yaparken cezaevi savcıları, müdürleri dışarıda bekliyorlardı. Ne kadar enteresan değil mi?”

 

 

 

Mimarlar Odası HSK’ya başvurdu: İstinaf Başkanı Esat Toklu meslekten ihraç edilsin

Peker’den yeni iddia: Tayyip Ağabey Ceza Tevkifevleri Genel Müdürü’nü yanıma yollamıştı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder