12 Haziran 2021 Cumartesi

MEB’deki yandaş atamalara MHP’li sendika da isyan etti

ABD Başkanı Joe Biden ve AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın pazartesi günü yapacağı görüşme öncesi MHP’ye yakın Türk Eğitim-Sen’den Saray’ı hedef alan ilginç bir paylaşım yapıldı. Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, liyakatsız atamalara tepki gösterip, “Vay eğitimimizin haline!” dedi.

BOLD – Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u etiketleyip, bir okula teklif edilecek müdür yardımcısı için bile siyasi parti referansı beklendiğini öne sürdü.

MEB’DEKİ ATAMALARA İSYAN ETTİ

Milli Eğitim Bakanlığı kadrolarına yapılacak atamalarda ehliyet ve liyakat anlayışının yerini AKP referansının aldığına dair iddiaları bu kez MHP’li sendika dillendirdi. Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Bir il milli eğitim müdürü, proje okuluna teklif edilecek müdür yardımcısı için siyasi parti il başkanından referans bekliyorsa vay eğitimimizin haline! Sınavla öğrenci alan okullarımıza, referansla yönetici atıyoruz? Daha ne söyleyelim ki!”

ATAMA BEKLEYENLERE CEVAP VERMEK BU KADAR MI ZOR?

Atama bekleyen öğretmenlere cevap verilmemesini de eleştiren Geylan, “Ek atama talep eden genç öğretmenlerimiz aylardır mücadele ediyor. Yapmadıkları, söylemedikleri bir şey kalmadı. Bu kardeşlerimize bir cevap vermek bu kadar mı zor? CB Sayın @RTErdogan artık meslektaşlarımıza müjdeyi vermelidir” dedi. Geylan paylaşımlarını, Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Milli Eğitim Bakanlığı hesaplarını etiketleyerek bitirdi.

 

 

 

Erdoğan’ın Soylu’yla ilgili planı var 14 Haziran’ı bekliyor

MEB’deki yandaş atamalara MHP’li sendika da isyan etti yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder