8 Haziran 2021 Salı

Terörle mücadeleyi Süleyman Soylu mu yapıyor?

Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun terörle mücadelede kahramanlaştırılmasına tepki gösterdi. Peker, “Terörle mücadeleyi şehit asker ve polislerimiz yapıyor” dedi.

BOLD – Süleyman Soylu’yu eleştirdiği için kendisine tepki gösterenlere sert çıkan Sedat Peker, “Utanmadan terörle mücadele kahramanı bakana ‘Süslü Sülü’ diyorsun diye bana tweet yazanlar; siz gerçekten ya safsınız ya da malsınız. Terörle mücadelede kahramanlarımız şanlı askerlerimiz ve kahraman polislerimizdir!” diye yazdı.

AT ARABASIYLA DEĞİL ÖZEL UÇAKLA GİDİYOR

Sosyal medya hesabından açıklamalar yapan Peker, “Diyorsunuz ki Süslü Sülü şehit ailelerini ziyaret ediyor, karakoldaki askerleri ziyaret ediyor, ulan Allah’ın safları at arabası ile mi gidiyor oraya? Özel uçakla özel helikopterle gidiyor. Siz gerçekten ya safsınız ya malsınız” ifadelerini kullandı.

ASKER POLİS ŞEHİT OLACAK SÜSLÜ SÜLÜ ÜLKEYİ SOYACAK

Eleştirilerine devam eden Peker, “Şehit olan polislerimiz, askerlerimiz Yüce Allah’ım onlardan razı olsun. Onlar şehit olacak, Süslü Sülü ülkeyi soyacak gerçekleri görmemek için kör olmak lazım. Vallahi siz ya safsınız ya malsınız” dedi.

YÜCE DİVANA GİDECEKSİN ŞANSIN YOK

Peker, takipçilerine kızdığı tweet serisini şu ifadelerle bitirdi: “Doğru soru şu olmalı. sezgin baran korkmaz’la ayın 4’ün de İçişleri Bakanlığında görüştün mü? Resul Hor telefon açıp onu çağırdı mı? Ayın 5’in de bu adam yurt dışına neden kaçtı? (Süslü Sülü Yüce Divan’a gideceksin hiçbir şansın yok).”

Terörle mücadeleyi Süleyman Soylu mu yapıyor? yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder