9 Haziran 2021 Çarşamba

Şok iddia: Bankalara atananlar söylüyor, teşkilat mala çöküyor

Kamu bankasından huzur hakkı adı altında maaş alan AKP’liler hakkında şok edici bir iddia ortaya atıldı. Gazeteci Mustafa Hoş, “Bilmem ne bankasına atanan kişiler borçlu olanları bildiriyor. Teşkilat da mala çöküyor. Sonra buralar aracılığı ile kara para aklanıyor” dedi.

BOLD – Sosyal medya hesabından açıklamalar yapan Hoş, “Sedat Peker’in açıkladıklarının ortak noktası “mala çökme” hadisesi. Marina/otel/liman gibi. Bu el değiştirmelere ilişkin bir kaynağım diyor ki “Bilmem ne bankasına atanan kişiler borçlu olanları bildiriyor. Teşkilat da mala çöküyor. Sonra buralar aracılığı ile kara para aklanıyor” ifadelerini kullandı.

SİYASETÇİ, YARGI, EMNİYET VE GAZETECİNİN UYGUNSUZ ANLARI KAYDEDİLİYOR

İddialarını sürdüren Hoş, Peker’in açıklamalarında bahsettiği  yerlerin özellikle seçildiğine dikkat çekti. Hoş, “Özellikle çok lüks ve pahalı oteller en stratejik yerler. Kritik isimler (siyasetçi/yargı/emniyet/gazeteci(!) gibi) otellerde ağırlanıyor. Gizli kamera ile uygunsuz anları kaydediliyor. Yeri geldiğinde şantaj için kullanılıyor. Bir de Ozark dizisinde olduğu gibi kara para paravanı” diye yazdı.

Şok iddia: Bankalara atananlar söylüyor, teşkilat mala çöküyor yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder