12 Haziran 2021 Cumartesi

Sedat Peker’den Tosuncuk iddiası: Yüce devletimiz bu şahsı neden getirmiyor?

Suç örgütü lideri Sedat Peker, Çiftlikbank yolsuzluğu sonrası yurt dışına kaçan ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın’ın hangi ülkede olduğunu açıkladı. Peker, “Bolivya’da falan değil, Belarus’ta. Belarus’tan trafik kazası yapmış bir şahsı Interpol kararıyla alıp Türkiye’ye getiren yüce devletimiz, bu şahsı acaba neden getirmiyor?” dedi.

BOLD – Sedat Peker, sosyal medya hesabından binlerce kişiyi kâr vaadiyle dolandırdığı gerekçesiyle aranan ve ‘Tosuncuk’ olarak bilinen Mehmet Aydın’ın yeriyle ilgili iddiada bulundu.

Mehmet Aydın’ın Belarus’ta olduğunu öne süren Peker, şunları kaydetti: “Çiftlikbank’ın kurucusu olan Mehmet Aydın isimli şahıs Bolivya’da falan değil, Belarus’ta. Belarus’tan trafik kazası yapmış bir şahsı Interpol kararıyla alıp Türkiye’ye getiren yüce devletimiz, bu şahsı acaba neden getirmiyor?

Kırk yaşından küçük kardeşlerim, Belarus’tan bu şahsı getirmeyen devletimizin içinde görevli olan bazı insanların bu paradan pay aldığı ortadadır. Bu şahsın yanına Belarus’a gidip onu ziyaret eden kişiler, aracı olan kişiler bellidir.” ifadelerini kullandı.”

Sedat Peker’den Demirören’le ilgili yeni dosya: Milangaz’a nasıl çöktüğünüzü anlatacağım

Sedat Peker’den Tosuncuk iddiası: Yüce devletimiz bu şahsı neden getirmiyor? yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder