10 Haziran 2021 Perşembe

Kabine toplantısı ertelendi: Erdoğan 10 Haziran’ı neden boşalttı?

Bugün yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı 21 Haziran’a ertelendi. Ertelemeye gerekçe olarak Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yoğun programı gerekçe gösterildi. Ancak Erdoğan’ın her gün açıklanan günlük resmi programında 10 Haziran gününün boş olması dikkat çekti.

BOLD – Kabine Toplantısı’nın ertelenmesi sosyal medyada gündem oldu. Vatandaşlar, AKP’li milletvekillerinin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik istifa çağrılarına atıf yaptı. Kabine’nin neden ertelendiğine cevap arayan sosyal medya kullanıcıları, Cumhurbaşkanlığı’nın “Erdoğan’ın yoğun programı” gerekçesini paylaştı.

ERDOĞAN’IN RESMİ PROGRAMI BOŞ GÖZÜKÜYOR

Ancak yoğun program gerekçesinin altı boş çıktı. Çünkü, Cumhurbaşkanlığı resmi internet sitesinde günlük olarak açıklanan Erdoğan’ın programları boş bırakıldı. Erdoğan’ın her gün duyurulan 10 Haziran 2021 tarihli ajandasında herhangi bir program gözükmüyor.

9 HAZİRAN PROGRAMI DETAYLI YAZILDI

Erdoğan’ın mesaisi ‘Günlük Program’ başlığı altında yayınlanıyor. 9 Haziran programı da sitede aynen  duruyor. Ancak 10 Haziran tarihi boş gözüküyor.

Kabine toplantısı ertelendi: Erdoğan 10 Haziran’ı neden boşalttı? yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder