9 Haziran 2021 Çarşamba

Hilal Kaplan Erdoğan’ın ABD’yi suçladığı videoyu paylaştı

ABD Başkanı Joe Biden ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan görüşmesi öncesinde AKP’ye yakın gazeteci Hilal Kaplan’dan ilginç bir paylaşım geldi. Görüntülerde Erdoğan’ın ABD’yi suçladığı ifadeler yer alıyor.

BOLD – Erdoğan’ın 14 Haziran’da Biden ile yapacağı görüşme öncesinde Türkiye’de dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. ABD Başkanı Biden’ın Kürt siyasetçilerle ilgili hassasiyeti bilinmesine rağmen görüşme öncesi HDP’ye kapatma davası açıldı. ABD’li senatörlerin halkın oyuyla seçilen Kürt milletvekilleri ve belediye başkanlarının hapse atıldığı eleştirilerine rağmen HDP’ye kapatma davası öne alındı.

HÜKUMETE YAKIN GAZETECİDEN İLGİNÇ PAYLAŞIM

AKP Hükumetine yakın yayın organı Sabah gazetesinde yazılar kaleme alan Hilal Kaplan’dan da ilginç bir paylaşım geldi. Videoda, 15 Temmuz 2016 darbe girişimi sonrası ABD’li komutanların Türkiye’de yaşanan hukuksuzluklara vurgu yaptığı açıklamaları yer aldı. Kaplan, videonun sonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD’yi hedef alan sözlerinin yer aldığı kısma dikkat çekti.

TRUMP : SİZ GAZETECİ OLDUĞUNUZA EMİN MİSİNİZ?

Eski ABD Başkanı Trump’ın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Beyaz Saray’da yaptığı basın toplantısında Kaplan da soru sormuştu. Trump, Kaplan’a “Siz gazeteci olduğunuza emin misiniz? Türk hükumeti adına çalışıyor olmayasınız” demişti.

Hilal Kaplan Erdoğan’ın ABD’yi suçladığı videoyu paylaştı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder