9 Haziran 2021 Çarşamba

Hangi Erdoğan doğru söylüyor: Aç olanları siz doyurun

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın muhalefete “Aç olarak dolaşanları buyrun siz de doyuruverin” sözleri tepki topladı. Sosyal medyada ‘AçOlanlarıSizDoyurun’ etiketi açıldı. Erdoğan’ın yıllar önce söylediği “Meydanlar açız diye bağırıyorsa Türkiye’yi bu hale bu hükumet getirmedi mi?” sözleri viral oldu.

BOLD – “Midesine kuru ekmek giriyorsa aç değildir” açıklamasıyla yoksulları küçümseyen AKP’li Denizli Milletvekili Şahin Tin’den sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan da skandal bir açıklama yaptı. 20 yıldır iktidarda bulunan AKP’nin Genel Başkanı Erdoğan, yoksulları doyurmak için muhalefete çağrı yaptı.

CHP BELEDİYELERİ 2,2 MİLYAR LİRA FAKİR FUKARAYA VERDİ

Erdoğan’ın açıklamasına tepkiler çığ gibi büyüdü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından paylaşım yaparak, “Erdoğan “Millet açsa onları da siz doyuruverin” demiş. Yapıyoruz zaten. Pandemide CHP’li belediyeler yaklaşık 2 milyar 250 milyon TL destekle fakir fukaranın yanında oldu” dedi.

Erdoğan’a seslenen Kılıçdaroğlu, “Sen batırdın, biz koştuk. O kadar gönlün fakir ki; sahip olduğun tek şey sarayların, paraların ve kibrin. AK Partili makul anne babalara, dürüst insanlara çağrımdır; artık bu düzene veda etme zamanınız gelmiştir. Vatanınıza karşı sorumluluğunuz budur” diye yazdı.

SENİN ŞİRAZEN İYİCE KAYDI

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener de, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Senin şirazen artık iyice kaydı Sayın @RTErdogan Milletinin zor durumuyla alay etmek, bir Cumhurbaşkanı’na yakışmaz. Sen hiç merak etme, ilk seçimde seni gönderip insanlarımızı onları mahkum ettiğin bu çileden kurtaracağız. Sen sandığı getir, biz gerisini hallederiz” ifadelerini kullandı.

HANGİ TAYYİP DOĞRU SÖYLÜYOR

Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde mevcut hükumetleri eleştirip, açlık ve yoksulluktan bahsettiği görüntülerde paylaşıldı. Erdoğan’ın “Benim vatandaşım çöpten rızık topluyorsa meydanlar ‘açız’ diye bağırıyorsa Türkiye’yi bu hale hükumet getirmedi mi?” sözleri viral oldu.

Erdoğan 1955 yılında açılan Esenboğa’yı kendisinin yaptığını açıkladı

Hangi Erdoğan doğru söylüyor: Aç olanları siz doyurun yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder