17 Eylül 2021 Cuma

Cihat Yaycı ve Orhan Gencebay Paramount Otel’den sonra düğünde buluştu

Yargı mensubu, gazeteci, siyasetçi ve sanatçıların bedavaya misafir edildiği Paramount Otel’de fotoğrafları çıkan Cihat Yaycı ve Orhan Gencebay bu kez düğünde buluştu. Gencebay’ın oğlunun Çırağan Sarayı’ndaki düğününde bir araya gelen ikiliye AKP’liler de eşlik etti.

BOLD – Oyuncu Gökhan Gencebay, 5 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Seda Özmen Han ile hayatlarını birleştirdi.

Çiftin Çırağan Sarayı’ndaki şatafatlı düğününe 300 davetli katıldı. Sanat ve iş dünyasının ünlü isimlerini bir araya getiren düğünde, iş insanı Mehmet Ali Yılmaz, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Emekli Tüm Amiral Cihat Yağcı, Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop gibi önemli isimler de yer aldı.

TRT’DE YAYIMLANAN BARBAROS DİZİSİNDE ROL ALIYOR

Muhalif kesimlerin ‘Saray sanatçısı’ eleştirisinde bulunduğu Orhan Gencebay her fırsatta AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a övgüler diziyor. Oğlu Gökhan Gencebay ise TRT1’de yayınlanan ‘Barbaros’ dizisinin kadrosunda yer alıyor.

Bir dönem söylediği şarkılarla halkın gönlünde taht kuran Orhan Gencebay,  suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarıyla gündeme gelmişti. Paramount Otel’de bedava konaklayanlar arasında yer alan Eski Tümamiral Cihat Yaycı ve Gencebay’ın havuz başında fotoğrafları yayınlanmıştı.

Cihat Yaycı ve Orhan Gencebay Paramount Otel’den sonra düğünde buluştu yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder