15 Eylül 2021 Çarşamba

Hakan Şükür yeşil sahalarda! Şık golü büyük beğeni topladı

ABD’de yaşayan ‘Kral’ lakaplı efsane golcüsü Hakan Şükür’ün, sosyal medyada paylaştığı şık topuk hareketiyle attığı gol takipçilerinden binlerce beğeni aldı.

BOLD – Galatasaray ve A Milli Futbol Takımının ‘Kral’ lakaplı efsane golcüsü Hakan Şükür’ün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım binlerce beğeni topladı. İlerleyen yaşına rağmen Şükür, paylaştığı videoda eski günlerini aratmayan hünerlerini sergiliyor. Hakan Şükür, yaptığı şık bir topuk hareketiyle önüne aldığı topu ağlara gönderiyor.

NEDEN TÜRKİYE’Yİ TERK ETTİ

12 Haziran seçimlerinde AKP’den aday olan Şükür, İstanbul 3. bölge milletvekili seçildi. 16 Aralık 2013 tarihinde partisinden istifa eden Şükür, siyasi hayatına bir süre daha bağımsız milletvekili olarak devam etti. 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde İstanbul 3. bölgeden bağımsız aday olan Şükür, seçilemedi.

MAL VARLIĞINA EL KONULDU MADALYALI ALINDI

15 Temmuz sonrası Gülen Hareketi’ne verdiği destek yüzünden kendisi ve babası hakkında gözaltı kararı çıkartıldı. Şükür’ün babası Sermet Şükür, hakkındaki iddialar yüzünden 3 yıl hapis ile cezası aldı. Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığının iddialarını değerlendiren mahkeme Şükür’ün yaklaşık 200 milyon TL değerindeki mal varlığına el konulması kararı verdi.

14 Temmuz 2017 tarihinde çıkan KHK ile Arif Erdem ile birlikte Hakan Şükür’e verilen tüm madalyaların geri alınmasına karar verildi. Siyaseti bıraktıktan sonra ABD’ye yerleşen Hakan Şükür, kendi Youtube kanalında futbol ve siyasi gündemi yorumluyor.

İşte erken seçimin ayak sesleri

Hakan Şükür yeşil sahalarda! Şık golü büyük beğeni topladı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder