15 Eylül 2021 Çarşamba

Fişçi Cihat Yaycı’nın 5 yıl sonra ortaya attığı 15T iddialarına ne dediler?

Cihat Yaycı’nın yeni 15 Temmuz iddiaları tepki topladı. Vatandaşlar Türkiye’nin batıdan, doğudan işgal edileceğini söyleyen Yaycı’ya “Kahvehanede böyle seviyesizlik yok” diyerek tepki gösterdi.

BOLD – 15 Temmuz’un Türkiye’nin parçalanma stratejisinin hayata geçirilmesi olduğunu iddia eden emekli Tümamiral Cihat Yaycı, Ulusal Tv’de ilginç açıklamalarda bulundu.

15 Temmuz’un Türkiye’nin Arap Baharı olarak planlandığını söyleyen Yaycı, “Başarılı olsaydı batıdan Yunanistan, güneyden PYD ve IŞİD, Türkiye’yi işgal edecekti” dedi.

Darbecilerin yönetimi ele geçirme gibi bir planlarının olmadığını savunan Yaycı, “15 Temmuz başarılı olsaydı Türkiye’de bir iç karışıklık olacaktı. Sanmasınlar ki Türkiye’de bir darbe olup yeni bir düzen gelecekti. Türkiye’de hesaplanan şey bir iç karışıklık ve Türkiye’nin batı tarafından parçalanması stratejisinin hayata geçirilmesiydi” ifadelerini kullandı.

BU ÜLKE PATAGONYA MI?

Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz, Cihat Yaycı’nın sözlerine şu şekilde tepki verdi: “Bu ülke Patagonya mı? Bu nasıl bir yayın! Konuşana değil, sessiz kalanlara kızdım! Bu ülkenin tarihini, Reddi İlhakları, Hasan Tahsinleri çöpe mi attınız!”

YETER KORKU TACİRLİĞİNİZ!

Sosyal medyada dolaşıma giren görüntülere tepkiler gecikmedi. Yaycı’nın sözlerini inandırıcı bulmayan tarihçi-yazar Reha Çamuroğlu, “Allah Allah. Tövbe tövbe. Yunanistan’ı da aptal sanıyor bu arada, bizi aptal yerine koyarken. Yeter korku tacirliğiniz!” dedi.

KENDİNDEN İSTENENİ SÖYLÜYOR

Cihat Yaycı’nın bu kadar saf olmadığını söyleyen Abdullah Köktürk adlı kullanıcı ise “15 Temmuz’da Yunanistan’ın Ege’yi işgal etmeyeceğini bilir. Kendinden istenileni söylüyor sadece. Buradan yola çıkarak bir sürü emekli amiralin niye böyle hikayeler anlattığını sorgulayabilirsiniz isterseniz” diye yazdı.

KAVEHANEDE BÖYLE SEVİYESİZLİK YOK

Bir sosyal medya kullanıcısı da “Şu utanç verici videoyu TSK’ya en ufak bir saygınız varsa hemen kaldırın. Bu kişinin amiral olduğu bir ülkeye herkes saldırıda bulunabilir. Kahvehanede bile böyle bir seviyesizlik bulunamaz” dedi.

PARAMOUNT OTELDEKİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Kendi askerlerini icat ettiği Fetömetre ile fişleyerek hapse gönderen eski Donanma Komutanı Cihat Yaycı, en son adının kara para aklama otobanı olan Paramount Otel’e gidenler listesine girmesiyle gündeme geldi.

Cihat Yaycı, Cüneyt Özdemir’e verdiği bir röportajda, icadı Fetömetre’nin nasıl çalıştığını anlatmıştı. Yaycı’nın, kurbanlık koçun boynuzuna bilezik takarak nişanlısının evine götürdüğünü fotoğrafla kanıtlayamayan askerlerin, Fetömetre kriterleri gereğince ordudan atıldığını anlatması büyük tepki toplamıştı.

Paramountmetre…

Fişçi Cihat Yaycı’nın 5 yıl sonra ortaya attığı 15T iddialarına ne dediler? yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder